دانشجويان توسط افراد سودجو با برخي فضاهاي اينترنتي آشنا ميشوند. اين افراد سودجو دانشجويان را با موضوعات انحراف از دين اسلامي، بدحجابي، شيطان پرستي، جشنهاي شبانه و اردوهايي به عنوان اردوي دانشجويي آشنا كرده و فريب ميدهند
فرمانده انتظامي خوزستان در شوراي هماهنگي فعاليتهاي فرهنگي دانشگاهها و مراكز آموزشعالي استان گفت: در بررسيهاي 6 ماه اول امسال، جرائم بيشتر دانشجويان در حوزههاي فعاليت در شركتهاي هرمي، جرائم اينترنتي و رايانه بوده است.
به گزارش خوزنیوز به نقل از ایسنا، سردار محمدرضا اسحاقي در اين شورا كه روز گذشته در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامي اهواز برگزار شد، اظهارداشت: دشمنهاي قسم خورده ايران مدل جنگ و تهديدات خود را تغيير دادهاند و به سمت تهديد فرهنگي و جنگ نرم رو آوردند.
فرمانده انتظامي خوزستان گفت: دشمنان ايران با تهاجم فرهنگي و جنگ نرم و نفوذ عناصر خود در كشور ميخواهند باورها و ارزشهاي ديني و ملي ما را تضعيف كنند.
اسحاقي با بيان اينكه موضوع تهاجم فرهنگي و ناامنيتي اجتماعي، 2 روي يك سكه است، افزود: دشمن با هدف توسعه مواد مخدر، مواد روانگردان، شرارت و بيبند و باري اخلاقي در حوزههاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي و غيره در جهت از بين بردن سرمايههاي اجتماعي يعني نوجوانان و جوانان ايران سرمايهگذاري كرده است.
ويادامهداد: ترفند و مدل جديد دشمن براي جوانان و نوجوانان كشور رو شده است. جوانان و نوجوانان با حضور در راهپيماييهاي اخير در مناسبتها و دفاع از انقلاب و آرمانهاي اسلامي دشمن را مجبور به عقبنشيني كردهاند.
فرمانده انتظامي خوزستان گفت: شاهد تغييرات زيادي با سرعت بالا در زندگي مردم و صحنههاي اجتماعي شامل تغييرات فناوري، ابزار و اداوات اطلاعرساني در كشور و دنيا در چند سال اخير بودهايم. اين تغييرات با سرعت بالا آثاري مثبت و منفي را به دنبال داشت. در كشور ايران نتوانستيم پا به پاي اين تغييرات، فرهنگسازي كنيم. بايد همراه با ايجاد فناوري، فرهنگسازي هم ايجاد شود؛ با فراهم نشدن فرهنگ مناسب در جامعه شاهد خسارت و آسيبهاي زيادي هستيم.
اسحاقي توضيح داد: در حوزه پيشگيري از آسيبها موضوع اصلي آگاهيسازي و آموزش و جلب مشاركت همگاني به منظور بسترسازي براي تحقق امنيت پايدار است.
وي ادامهداد: ما در اين بخش در جهت افزايش دانش اجتماعي جامعه ميتوانيم از تمام ظرفيت موجود در كشور از جمله از ظرفيتهاي علمي و فرهنگي موجود در دانشگاهها، حوزهها و دستگاههاي فرهنگي كشور استفاده كنيم.
فرمانده انتظامي خوزستان اظهارداشت: ميتوانيم نخبگان جامعه و گروههاي تاثيرگذار اجتماعي را در مرحله اول نسبت به آسيبهاي جامعه آشنا كنيم. در مرحلههاي بعدي ميتوانيم از ظرفيت اين گروهها در جهت توسعه آموزش همگاني و عمومي استفاده كنيم.
اسحاقي گفت: هدف از اين تلاش اين است كه بتوانيم با توسعه آموزش همگاني، آگاهيسازي و اطلاع رساني، خودآگاهي را در احاد جامعه به وجود آوريم. ايجاد خودآگاهي در جامعه، خود كنترلي را به دنبال خواهد داشت.
وي درباره جرائم دانشجويان افزود: دانشجويان توسط افراد سودجو با برخي فضاهاي اينترنتي آشنا ميشوند. اين افراد سودجو دانشجويان را با موضوعات انحراف از دين اسلامي، بدحجابي، شيطان پرستي، جشنهاي شبانه و اردوهايي به عنوان اردوي دانشجويي آشنا كرده و فريب ميدهند.
فرمانده انتظامي خوزستان از مسئولان دانشگاه و خانوادههاي دانشجويان خواستار شد : نسبت به اين اقدامات كه از سوي دشمن براي تضعيف باورهاي ديني و ملي جوانان انجام ميشود، پيگيري بيشتر داشته باشند. آگاهسازي اين جوانان از توطئههاي دشمن بر عهده همه مسئولان و خانوادههاي ايراني است.