تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۹۹۱۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست حوزه هنری خوزستان:

جامعه جهانی به فیلم «محمد رسول‌ الله (ص)» نیاز داشت

سرانجام انتظار به سر آمد و اکران بزرگترین پروژه سینمایی کشور به نام "محمد رسول الله (ص)" در سراسر کشور آغاز شد ، با توجه به داستان فیلم که روایت زندگی پیامبر رحمت و مهربانی است علاقه‌مندان آن در سراسر جهان برای دیدن روایت تصویری از زندگی آخرین فرستاده الهی در انتظار اکران این فیلم بودند
سرپرست حوزه هنری خوزستان گفت: سرانجام انتظار به سر آمد و اکران بزرگترین پروژه سینمایی کشور به نام "محمد رسول الله (ص)" در سراسر کشور آغاز شد.

علی‌رضا چرخابی اظهار داشت: به دلیل اکران همزمان در جشنواره مونترال در کشور کانادا این فیلم در همان آغاز جهانی شد. البته با توجه به داستان فیلم که روایت زندگی پیامبر رحمت و مهربانی است علاقه‌مندان آن در سراسر جهان برای دیدن روایت تصویری از زندگی آخرین فرستاده الهی در انتظار اکران این فیلم بودند.

 وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی و موقعیت و جایگاه مسلمانان در جهان این اثر می‌تواند خط بطلانی باشد بر بسیاری از سیاه نمایی‌هایی که از چهره مقدس اسلام در منظر جهانیان ارایه شده است. از سوی دیگر دعواهای بی‌اساس و بروز اختلافات در جهان اسلام که ناشی از برخی سوءبرداشت‌ها و تفسیرهای نادرست از ماهیت اسلام و مسلمانان است روایت واقعی از بزرگترین واقعه جهان و ظهور اسلام و ارایه درست چهره آن توسط پیامبر اسلام می‌تواند سر منشاء ایجاد وحدت در بین مسلمانان در جهان باشد.


 چرخابی ادامه داد: امت واحد اسلامی در جهان به عنوان یک ظرفیت توانمند در جهت ارایه ارزش‌ها و اصول اسلام ناب محمدی (ص) همیشه زنگ خطر برای قدرت‌های استکباری و استعماری است که خواهان مخدوش شدن چهره اسلام ناب شده و رمز بقای آنان ایجاد اختلاف در بین مسلمانان و جهان اسلام است.

 سرپرست حوزه هنری خوزستان یادآوری کرد: نمایش فیلمی با موضوع حضرت محمد مصطفی (ص) به عنوان آخرین فرستاده الهی که پیامبر فیض الهی است در شرایط کنونی که سینما با مشکلات خاص خود مواجه است و یکی از آنها فروش کم در گیشه‌ها است علاوه بر اعلام موج ارادت‌ها به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) نیاز جامعه در شرایط کنونی را به ساخت چنین آثاری بازگو می‌کند .

 او تاکید کرد: بهره‌مندی از فیوضات وجود مقدس حضرت محمد (ص) که در انحصار زمان نیست در شرایط کنونی از مصادیق رحمه‌للعالمین است. رحمت و برکت آثار، مکارم اخلاقی و در یک کلام سیره نبوی تجلی یافته و باعث رونق سینمای ایران گردیده است.

 چرخابی معتقد است: این نیاز و پاسخ به آن می‌تواند یک راستی‌آزمایی توجه به ابعاد معنوی زمینه‌های فرهنگی باشد که آثار ارزشمند آن به صورت آنی در حال حاضر و  آینده بروز کند و منشاء خیر و همچنین تغییرات مثبت و سازنده در زمینه اخلاق‌مداری در جامعه مبتنی بر سیره ائمه اطهار (ع) و به ویژه سیره پاک نبوی (ص) باشد.

 سرپرست حوزه هنری خوزستان گفت: این بهترین شیوه به کارگیری هنر در مسیر توسعه و تعالی اندیشه‌های اسلامی است چون می‌تواند آیینه تمام نمایی از بازتاب نور اسلام ناب محمدی (ص) در سراسر جهان برای تشنگان چشمه زلال اسلام راستین محمدی (ص) باشد. امید است که ساخت این فیلم طلیعه‌ای برای فروغ سینما با آثار ارزشمند و فاخر به ویژه در حوزه پژوهش و روایت تاریخ اسلام باشد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار