مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان از بررسی مشکلات و نیاز 250 مسجد در سطح این استان در هفته دولت خبر داد.
حجت الاسلام محمد حسین بلک روز دوشنبه اظهارکرد: بیشتر این مساجد در مناطق محروم واقع شده اند، و پس از بررسی نیازها، به سرعت در جهت رفع نیازها اقدام می شود.
وی گفت: همچنین احداث حدود 20 خانه عالم درمناطق روستایی این استان در خوزستان پیش بینی شده،که امید است درهفته دولت اقدامات اولیه آن اجرایی شود.
وی افزود: بخش دیگری از برنامه های ما در هفته دولت در مساجد شهرستان ها به صورت همایشی با حضور مجموعه های تاثیرگذار و رابط های فرهنگی مساجد برگزار می شود.
حجت الاسلام بلک به فرارسیدن روز جهانی مسجد اشاره کرد و گفت: هفته دولت و ولادت حضرت امام رضا( ع ) با این روز همزمان شده و بر همین اساس برنامه های متنوعی در سطح خوزستان در دستور کار قرار گرفته است.
وی همچنین به ورود خدام حرم امام رضا(ع) به خوزستان اشاره داشت و افزود: ورود خدام حرم امام رضا( ع ) به خوزستان هر ساله به صورت خودجوش و باشکوه انجام شده که امسال نیز مانند سال های گذشته استقبال خوبی از آنها صورت گرفت.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: همچنین در سطح مساجد برنامه های خوبی برای میزبانی از خدام حرم امام رضا( ع ) در دستور کار قرار گرفته که مهمترین این برنامه ها در مسجد جوادالائمه اهواز است که هرساله استقبال باشکوهی را در این مکان مقدس شاهد هستیم.