معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در نیمه نخست سالجاری بیش از 54 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان تولید شده است.
به گزارش فارس، محمد مشکورزاده اظهار داشت: در این مدت 24 هزار و 353 تن گوشت مرغ و 30 هزار 257 تن گوشت قرمز در استان خوزستان تولید شده است که این میزان تولید نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 1.2 درصد افزایش نشان میدهد.
وی افزود: با توجه به جمعیت 4.5 میلیون نفری استان و مصرف سرانه گوشت مرغ و گوشت قرمز، سالانه 121 هزار و 689 تن گوشت مرغ و 67 هزار و 605 تن گوشت قرمز مورد نیاز است.
مشکورزاده تصریح کرد: با توجه به تولید 56 هزار 756 تن گوشت مرغ و 63 هزار و 850 تن گوشت قرمز در استان، سالانه 64 هزار و 633 تن گوشت مرغ و 3 هزار و 755 تن گوشت قرمز کسری وجود دارد که از سایر استانها تامین میشود.
وی از جمله راهکارهای تامین کمبود گوشت مرغ و گوشت قرمز استان را سرمایه گذاری، افزایش و توسعه تعداد واحدهای تولیدی، تامین تسهیلات اساسی واحدها، تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای موجود، خرید تضمینی تولیدات دام و طیور و بهینه سازی واحدهای تولیدی ذکر کرد.