تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۳
کد خبر: ۹۷۵۵۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف میگوی قاچاق در آب های ساحلی خوزستان

فرمانده دریابانی آبادان از کشف و ضبط 500 کیلوگرم میگوی قاچاق در آب های ساحلی جنوب استان خوزستان با کمک نیروهای دریابانی خبر داد.

سرهنگ نادر اسداللهی چهارشنبه افزود: این مقدار میگوی قاچاق که در زمان ممنوعیت در آب های شمال خلیج فارس صید شده بود از شش فروند شناور در آب های ساحلی خوزستان کشف شد.

وی ارزش این مقدار میگو را 140 میلیون ریال اعلام کرد و افزود:در این زمینه هفت متهم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

صید میگو به منظور حفظ و بازسازی ذخایر خلیج فارس در فصل تخم ریزی ممنوع است که برخی صیادان بدون توجه به منابع دریا، نسبت به صید میگو اقدام می کنند.

میگو به روش صید ترال صید می شود این تورها برای کشیده شدن در آب های میان سطحی، عمیق و بر کف دریا استفاده می شود که این عمل باعث آشفتگی و برهم خوردن توازن در زندگی دریایی می گردد استفاده بیش از حد از ترال و آسیب های فیزیکی که ترال به بستروارد می کند باعث نگرانی فعالان میحط زیست دریا است.

ترال نوعی روش ماهیگیری است که در آن بوسیله کشیدن تور در آب توسط یک یا چند شناور، صورت می گیرد توری که برای این کار استفاده می شود نیز، ترال نامیده می شود.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار