تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۹۷۰۵۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت روز خبرنگار

برای «او» که قلمش را در راستای ترویج، توسعه، تعمیق و تثبیت آگاهي، عدالت، دانش و معنويت بکار می بندد
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور به مناسبت  روز خبرنگار بسم الله الرحمن الرحیم

17 مرداد ماه سالروز شهادت مظلومانه خون نگار شهید، «محمود صارمی» است که با تیر تفکر واپسگرایی و کوته بیتی  به شهادت رسيد و به پاس قدردانی از وی و همه شهیدان عرصه اطلاع رسانی، اين روز به نام خبرنگار ثبت تقویم روز شمار روزگار غرورانگیز میهن شد تا بهانه ای باشد برای خدا قوت و دست مریزاد گفتن به جامعه خبری کشورمان.

خبرنگاری و تولید و انتشار خبر، فارغ از سختی و صعوبت غیر قابل انکاری که از حیث شغلی بر آن مترتب است و در جای خود سر مقالی بلند بالا می طلبد، از حیث آگاهي بخشي نیز ، چون نقاط تاریکی از ذهن آدمی را روشن می سازد، بار ارزشی به خود می گیرد.

خبرنگار آنجا و آنگاه  که تاریخ را ورق می زند و جغرافیا را در می نوردد تا وقایع را ثبت و حقایق را کشف کند، میخواهد دیروز را به امروز و امروز را به فردای مخاطبین پیوند زده تا راه پیش رو و آینده شان را منور سازد. «او» که قلمش را در راستای ترویج، توسعه، تعمیق و تثبیت  آگاهي، عدالت، دانش و معنويت  بکار می بندد، ارزشهای فنی، انسانی و ديني را یکجا مشتری گشته و گوی سبقت را از دیگران می رباید. آنگونه که امثال «صارمی ها» و ديگر شهيدان گوی سبقت ربودند و رستند. «او» پیش قراول صبوری است که به قصد تفحص راه باز میکند تا معبر عبور هموار گردد و من بر این باورم که بی قدرت جسارت کسی را طالب این همه مرارت نیست، که تجارت بی دردسر فراوان است و خبرنگار تاجر وادی معرفت !  اینجانب در کمال افتخار، ضمن گراميداشت این روز به یاد ماندنی، از تلاش و تکاپوی بی حد و حصری که  براي احقاق حقوق مخاطبين در راستاي ارتقاء «آگاهي و دانش» و بویژه افزایش «آگاهی های سلامت محور» آنها مبذول می دارید، سپاسگزاری نموده و صمیمانه ترین تبریکات را بدین مناسبت تقدیم حضور يكايك شما  عزيران مينمايم.


دکتر اسماعیل ایدنی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
captcha
آخرین اخبار