معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: هفت باب منزل مسکونی متعلق به افرادی که اقدام به عرضه و فروش مواد مخدر میکردند، پلمپ شد.
به گزارش ايسنا، فرزاد فرهادیراد با اعلام اين خبر اظهار كرد: در راستای برخورد قانونی و موثر با توزیعکنندگان حرفهای و سابقهدار مواد مخدر در شهرستان اهواز، این مرجع اقدام به اجرای طرح شاهد 4 در نزدیکی مراکز آموزشی مانند مدارس راهنمایی و دبیرستانها در مناطق کوی شهید محسنی، کوی شهید علوی، شکاره 2 و کانتکس کرده است.
وي افزود: در این طرح ابتدا عوامل اطلاعاتی پلیس به طور نامحسوس از افرادی که در حال فروش مواد مخدر بودند، تصویربرداری و پس از اخذ دستور قضایی از این مرجع، از اماکن و منازل مورد نظر بازرسی شد. در جريان اجراي اين طرح علاوه بر کشف مقادیری مواد مخدر و آلات استعمال آن، تعداد هفت باب منزل مسکنی پلمپ شد.
معاون دادستان اهواز از دستگيري هفت نفر در اين ارتباط خبر داد.