رييس هيات ورزش سهگانه خوزستان گفت: اولين دوره رقابتهاي قهرماني دوگانه بانوان كشور كه طبق آيتمهاي بينالمللي برگزار شد از سطح بسيار بالايي برخوردار بود و ورزشكاران خوزستاني عملكرد بسيار خوبي به نمايش گذاشتند.
حبيب رضايي در گفتوگو با ايسنا، اظهارداشت: سطح كيفي و كمي اين دوره از رقابتها در حد بسيار مطلوبي بود و رييس فدراسيون و عوامل اجرايي، مسابقات را عالي ارزيابي كردند.
وي درخصوص عملكرد بازيكنان خوزستان بيانكرد: همين كه بانوان خوزستاني توانستند تا خط پايان بيايند براي ما بسيار راضيكننده است و اصلا فكر نميكرديم بانوان خوزستاني چنين عملكرد خوبي داشته باشند.
رييس هيات ورزش سهگانه خوزستان تصريحكرد: ما به تازگي در اين رشته استعداديابي كرديم و نسبت به استانهاي تهران و البرز كه به طور مرتب مشغول تمرين كردن هستند واقعا عملكرد خوبي داشتيم و چون اولين باري بود كه در اين مسابقات آيتمهاي بينالمللي اجرا ميشد عملكرد بچههاي خوزستان راضيبخش بود.
وي تصريحكرد: اين مسابقات با حضور 186 ورزشكار از 20 استان كشور در جاده كرخه شهرستان انديمشك برگزار شد كه در بخش جوانان، ورزشكاران ابتدا مسافت پنج كيلومتري دوي صحرانوردي و سپس 20 كيلومتر دوچرخهسواري و در پايان بار ديگر دو و نيم كيلومتر دوي صحرانوردي داشتند. همچنين در بخش بزرگسالان اين مسابقات ورزشكاران ابتدا مسافت 10 كيلومتري دوي صحرانوردي و سپس 40 كيلومتر دوچرخهسواري و در انتها مجددا مسافت پنج كيلومتري را دويدند.
رضايي افزود: در بخش انفرادي و در رده سني جوانان نجمه حسينپور از تهران، مژگان كاوياني و زهرا بهراميان هر دو از استان فارس به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند.
وي ادامهداد: در رده سني بزرگسالان و در همين بخش زينب آقاحسننوشآبادي از استان تهران، فرزانه شريفي و نيكناز فاضليحكمآبادي هر دو از استان البرز به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
رييس هيات ورزش سهگانه خوزستان خاطرنشانكرد: در بخش تيمي جوانان استانهاي فارس، كرمانشاه و تهران و در رده سني بزرگسالان تيمهاي البرز، تهران و فارس به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند.
به گزارش ايسنا، رقابتهاي قهرماني دوگانه بانوان كشور 21 مهرماه به ميزباني خوزستان در جاده كرخه انديمشك برگزار شد.