تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۹۶۵۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون فرماندار شادگان خبر داد:

افزایش فعالیت خیرین مسکن‌ساز در شادگان

معاون فرماندار شادگان از افزایش فعالیت خیرین مسکن‌ساز برای تامین خانه افراد نیازمند در این شهرستان خبر داد.

نعمت‌الله آلبوغبیش امروز اظهار کرد: سه واحد مسکونی به همت خیرین مسکن‌ساز پس از احداث و تکمیل به سه خانواده مستمند فاقد مسکن این شهرستان تحویل داده شده است.

وی در ادامه افزود: خیرین مسکن‌ساز شادگان همچنین در یک‌ ساله گذشته سه قطعه زمین با کاربری مسکونی برای احداث منزل و تعداد 750 بسته ارزاق شامل یک کیسه برنج 10 کیلوگرمی، سه لیتر روغن و چهار بسته ماکارونی و 400 بسته لوازم التحریر به ایتام و نیازمندان شهرستان اهدا کرده‌اند.

معاون فرماندار شادگان با اشاره به حدیث «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» گفت: از تمام خیرانی که در این امر خداپسندانه همکاری کرده‌اند به ویژه اعضا و مدیریت انجمن خیرین مسکن‌ساز شادگان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

آلبوغبیش گفت: منابع مالی تمام خدمات انجام شده توسط افراد خیرخواه تامین شده و فرهنگ‌سازی برای افزایش کمک‌های خیر خواهانه در این زمینه، باقیات صالحات خواهد بود که خداوند متعال پاداش آنها را نوید داده است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار