تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۹۵۷۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس میراث فرهنگی اندیمشک:

کمپ گردشگری منگره در اندیمشک ایجاد می‌شود

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری اندیمشک گفت: با هدف توسعه بستر گردشگری منطقه کمپ گردگشری منگره در اندیمشک ایجاد می‌شود.

محمد صادقی اظهار داشت: با پیگیری‌های به عمل آمده احداث کمپ گردشگری در منطقه منگره از توابع اندیمشک مود توجه قرار گرفته است.

وی گفت: طرح احداث کمپ گردشگری منگره در شمال اندیمشک با هدف توسعه بستر گردشگری منطقه در سه مرحله به اجرا می‌رسد.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری اندیمشک گفت: این طرح با پیش بینی فضاهای اقامتی و گردشگری در فازهای مختلف به اجرا می‌رسد.

وی افزود: عملیات اجرایی فاز نخست این طرح گردشگری شامل احداث فضای پیرامونی، آلاچیق، محوطه سازی ،سرویس بهداشتی، پارکینگ، نماز خانه، با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، امسال آغاز می‌شود.

صادقی ابراز داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته فاز نخست این طرح با اعتبار چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال از منابع شهری و استانی و توسط سازمان میراث فرهنگی اندیمشک به اجرا خواهد رسید.

وی گفت: در فازهای آینده پیش‌بینی شده برای احداث و تکمیل کمپ گردشگری منگره خدمات و تجهیزات و امکانات  ویژه تفریحی و گردشگری به مراجعین با پیش بینی یک فضای مطلوب اسکان ، احداث و ارائه می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری  اندیمشک عنوان کرد: با اجرا و تکمیل فازهای مختلف احداث این کمپ منگره با توجه به بستر کوهستانی و منحصر‌به فرد خود، از قابلیت تبدیل به منطقه ویژه گردشگری بهره مند است.
مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار