رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: ۲۵۰ هزار تن محصولات ارگانیک کشاورزی در اراضی شهری و روستایی اندیمشک با هدف کشت سالم محصولات تولید میشود.
محمدجعفر آفرین اظهار داشت: با توجه به روشهای علمی کشت و برداشت محصولات میتوان از ظرفیت گسترده کشاورزی شهرستان با توجه به خشک سالی موجود استفاده بهینه در تولید محصولات کشاورزی را انجام داد.
وی گفت: 56 هزار هکتار اراضی کشاورزی شهرستان در بخشهای مختلف شهری و روستایی به کشت محصولات کشاورزی اختصاص یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک عنوان کرد: بیش از 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی توسط کشاورزان پس از کشت و تولید متناسب با نیاز شهروندان وارد بازار مصرف میشود.
وی افزود: از حجم تولیدات کشاورزی اندیمشک 250 هزار تن محصولات ارگانیک کشاورزی نیز در اراضی شهری و روستایی با هدف کشت سالم محصولات در اندیمشک تولید و روانه بازار مصرف میشود.
آفرین بیان کرد: پیاز، سیب زمینی، چغندر قند، گندم، سبزیجات برگی و کاهو و نیز مرغ سبز از جمله تولیدات عمده کشاورزان اندیمشکی است.
وی گفت: با توجه به توجه مناسب کشاورزان در تولید محصولات غذایی سالم 6 محصول کشاورزی و نیز مرغ سبز تولید شهرستان اندیمشک موفق به دریافت نشان محصول سالم و ارگانیک شده اند.