تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۶
کد خبر: ۹۴۸۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

از اختلاف حسینی و برانکو استفاده کردیم

سرمربی تیم نفت گفت:من امروز با دوس سانتوز و سید جلال صحبت کردم و از آنها خواستم به بازیکنان جوان آموزش بدهند.

علیرضا منصوریان درباره حضور سید جلال حسینی در تمرین نفت اظهار داشت:ما سید جلال را به چند جهت کسب کردیم.اول اینکه او ۱۰۵ بازی ملی داشت و دوم به خاطر شرایط اخلاقی اش بود.اینکه می خواستیم با حضور حسینی و دوس سانتوز به بازیکنان جوان تیم نشان بدهیم این نفرات می توانند الگو باشند.

وی ادامه داد:در سال گذشته ایمان مبعلی و غلامرضا رضایی را داشتیم و می خواستیم به بازیکنان جوان بگوییم اگر سالم زندگی کنید یکی مثل رضایی یا مبعلی می شوید.من امروز با دوس سانتوز و سید جلال صحبت کردم و از آنها خواستم به بازیکنان جوان آموزش بدهند.

سرمربی نفت خاطرنشان کرد:اختلاف حسینی و برانکو به نفع ما شد.باشگاه پرسپولیس برای حضور سید جلال مشکلی نداشت و دل حسینی هم با پرسپولیس بود.این از صحبت های او مشخص است اما ما از این اختلاف استفاده کردیم تا به نفت بیاید.
مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار