تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۹۴۷۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول خبر داد:

حمله پلنگ به یک چوپان در دزفول

خوزنیوز: رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: حمله پلنگ در دزفول منجر به زخمی شدن یک چوپان نوجوان شد.

به گزارش خوزنیوز؛ فرهاد قلی‌نژاد امروز اظهار کرد: این دومین حمله پلنگ در منطقه سالن کوه در شمال خوزستان است که مصدوم حادثه پس از حمله پلنگ به اداره حفاظت محیط زیست دزفول مراجعه و تحت درمان قرار گرفت.

وی گفت: شخص حادثه دیده چوپان نوجوانی است که امروز حین مراقبت از گوسفندان در منطقه سالن کوه مورد حمله پلنگ قرار گرفته بود که با کمک همراه خود در منطقه موفق به نجات خود شد.

 رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی محیط‌بانان منطقه و همکاری عشایر موجب شده که ساکنین در منطقه از هر گونه کمین و کشتار پلنگ خودداری نمایند و اداره حفاظت محیط زیست دزفول نیز در حال اطلاع‌رسانی بیشتر مبنی بر رعایت ایمنی لازم از سوی دامداران منطقه و جلوگیری از هر گونه آسیب به گونه مذکور است.

قلی نژاد با اشاره به اهمیت زیستگاه بکر سالن و کینو کوه خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط بکر و غنای زیستی منطقه مذکور که از زیستگاه‌های مرکزی زاگرس مرکزی ایران است این منطقه نیازمند حفاظت و تعیین زون امن است.

وی تصریح کرد: همچنین در راستای جلوگیری از هر گونه آسیب به جمعیت حیات وحش منطقه، جبران خسارات وارده به عشایر و دامداران آسیب دیده از حمله پلنگ و سایر وحوش ضروری است.

سالن کوه و کینو از زیستگاه‌های زاگرس در شمال خوزستان و از مناطق بکر و ارزشمند حیات وحش است.
captcha
آخرین اخبار