تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۷
کد خبر: ۹۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با وعده حل مشکل در 3 ماه آینده

تحصن کارگران پتروشیمی بندر امام پایان یافت

بالاخره پس از یازده روز و در پی جلسه ای که در روز سه شنبه مورخ 30 فروردین در محل پتروشیمی بندر امام و مابین مدیران ارشد پتروشیمی بندر امام ، نماینده فرماندار، اداره کار منطقه ویژه و نمایندگان کارگران معترض برگزار گردید مقرر گردید ظرف 3 ماه آینده نسبت به پیگری خواسته کارگران طبق مصوبه هیات وزیران اقدامات لازم را بعمل آورده و تمامی مطالبات مالی و تامین اجتماعی آنان را پرداخت نمایند

تجمع کارگران پتروشیمی بندر امام که از تاریخ 20 فروردین آغاز گردیده بود بالاخره در روز 30 فروردین پایان یافت.

کارگران پتروشیمی بندر امام خواستار عقد قرارداد مستقیم توسط پتروشیمی و اجرای مصوبه هیات وزیران بوده اند. هیات وزیران در سال 1385 مصوبه ای را تایید نموده بود که به موجب آن کلیه نیروهای شرکتی تامین نیروی انسانی و کارگرانی که دارای پست های دفتری و کارشناسی بوده باید بصورت مستقیم با دستگاه مربوطه قرارداد داشته و از حضور پیمانکار در آن دستگاه های اجرایی جهت امورات ارائه شده خودداری نمایند. البته این مصوبه مربوط به شرکتها و موسسات دولتی می باشد.

به گزارش رویش، این مصوبه متاسفانه با مقاومت بخش های زیادی از جامعه ی مدیران دولتی مواجه گردیده که از جمله می توان  به اداره کل بنادر و دریانوردی اشاره نمود که پس از 4 سال از مصوبه هیات وزیران در اواخر سال88 و سال 89 با نیروهای تامین انسانی خود بصورت مستقیم قرارداد امضا نمود.

ولی اکثر شرکتهای منطقه که در قالب اصل 44 به بخش خصوصی واگذار گردیده و خصوصی گشته اند شامل این مصوبه هیات وزیران نبوده، می توان نیروهای شرکتی را در آن مشاهده نمود،که از جمله می توان به شرکت امیر کبیر اشاره کرد. ولی تعداد محدودی از  شرکت های پتروشیمی دولتی که در منطقه حضور دارند نیز این مصوبه را اجرا ننموده اند و باتوجه به اعلام رسمی دولت در اواخر سال 89 و برخورد جدی در سال 90 با دستگاه های متخلف این امر باعث گردید که کارگران این صنایع خوشحال و به دنبال احقاق حق خود فعالیتهایی را شروع نمایند.

ولی بعد از رایزنی های صورت گرفته و عدم اعتنا مدیران پتروشیمی های منطقه و عدم اجرای مصوبه هیات وزیران ، این کارگران بودند که به صورت عملی بدنبال خواسته هایشان به راه افتاده و تجمعاتی را در محل شرکت پتروشیمی بندر امام انجام دادند.

بالاخره پس از یازده روز و در پی جلسه ای که در روز سه شنبه مورخ 30 فروردین در محل پتروشیمی بندر امام و مابین مدیران ارشد پتروشیمی بندر امام ، نماینده فرماندار، اداره کار منطقه ویژه و نمایندگان کارگران معترض برگزار گردید مقرر گردید ظرف 3 ماه آینده نسبت به پیگری خواسته کارگران طبق مصوبه هیات وزیران اقدامات لازم را بعمل آورده و تمامی مطالبات مالی و تامین اجتماعی آنان را پرداخت نمایند. در پایان کارگران در پی توافقات صورت گرفته و رضایت از این امر به تجمعات خود در تاریخ 30 فروردین پایان دادند.

captcha
آخرین اخبار