سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک گفت:شش محصول کشاورزی و نیز مرغ سبز تولید شهرستان اندیمشک موفق به دریافت نشان ( برند) محصول سالم و ارگانیک شدند.
محمدجعفر آفرین روز سه شنبه این محصولات را شامل پیاز ، سیب زمینی ، چغندر قند ، گندم ، سبزیجات برگی و کاهو و نیز مرغ سبز عنوان کرد و افزود:جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با تشویق و ترغیب کشاورزان به استفاده از روش های مفید در بخش کشاورزی و کاهش مصرف سم و کود شیمیایی تولید محصول سالم را در این بخش هدف گذاری کرده است.
وی ترویج مصرف کودهای سنتی و آلی و مواد غیر شیمیایی برای کنترل آفات و بیماری های گیاهی را از عوامل موثر در تولید محصول سالم و اخذ نشان محصول سبز و ارگانیک در شهرستان اندیمشک عنوان کرد.
آفرین بیان کرد:دریافت نشان محصول سالم بیانگر سلامت محصولات تولیدی در اندیمشک و کمک به سلامت جامعه همچنین کاهش هزینه تولید می باشد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: سالانه افزون بر 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی از 56 هزار هکتار اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک تولید می شود که 250 هزار تن آن از نوع محصولات ارگانیک است.
وی گفت:با وجود خشکسالی جهاد کشاورزی تلاش می کند با ترویج روش های علمی در بخش های مختلف کشاورزی از پتانسیل موجود شهرستان در راستای تولید محصولات سالم استفاده کند.
وی عمده محصولات زراعی کشت شده در این شهرستان را گندم ، جو ، کلزا ، ذرت دانه ،ذرت علوفه ای ،سبزی و صیفی ، سیب زمینی ، پیاز و انواع حبوبات ذکر کرد.
سرپرست جهاد کشاورزی اندیمشک تعداد بهره برداران در بخش دام در این شهرستان را افزون بر دو هزار و 300 بهره برداری عنوان کرد و گفت:در بخش باغبانی نیز اندیمشک دارای 915 هکتار باغ مرکبات ، انار ،انجیر ، زیتون ، انگور و گردو می باشد.