مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بخشی از فرم های موسیقی محلی خوزستان، برای شناساندن و معرفی به مردم، به صورت مکتوب در می آید.
همایون قنواتی اظهار کرد: همانگونه که در خوزستان تنوع قومیتی و طبیعت وجود دارد تنوع موسیقی نیز در این استان بسیار است.
وی با بیان اینکه زمینه خوبی برای فراهم کردن کارهای پژوهشی برای نزدیک تر شدن موسیقی ها به آثار علمی وجود دارد، افزود: در خوزستان از تنوع موسیقی موجود در این استان در این جهت می توان استفاده کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: موسیقی هنری است که در همه ابعاد زندگی مردم دیده می شود و از زمان بدو تولد تا مرگ، در کار، شادی و غم با موسیقی زندگی می کنند پس لازم است دقیق تر به آن پرداخته شود.
وی ادامه داد: عرضه موسیقی نیز در این زمینه اهمیت بسیاری دارد که بخشی از عرضه موسیقی بستگی به توان هنری و شناخت افراد نسبت به موسیقی دارد.
قنواتی اضافه کرد: مردم بر اساس سلیقه خود به میزانی که احساس در اثر هنرمند وجود داشته باشند جلب موسیقی می شوند.
وی بیان کرد: هر نسل و هر دوره ای ذایقه های مختلفی دارند؛در این دوره فضا مقداری برای دریافت فعالیت های فرهنگی و هنری بهتر شده و مانع فعالیت فرهنگی و هنری نشدیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اضافه کرد: در خوزستان فضا برای اجرای برنامه های هنری مناسب است و سعی کردیم که اجراهای متنوعی با توجه به نیازهای مختلف جامعه اجرا شود.
وی درخصوص اشعاری که در ترانه ها استفاده می شود، گفت: شورای بررسی شعر و ترانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متشکل از اساتید و شاعران، همه اشعاری را که قرار است به صورت ترانه درآیند پیش از استفاده، بررسی می کند.
موسیقی های محلی شوشتری، دزفولی، عربی و بختیاری فرم های متنوعی دارند که آوازی و سازی هستند.
استان خوزستان به دلیل تنوع قومیتی و داشتن موسیقی خاص برای هر قومیت، تنوع موسیقیایی بسیاری دارد که هر کدام فرم ها و سازهای خاص خود را دارد.