تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۸
کد خبر: ۹۲۰۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیشنهاد سفیر عربستان برای تغییر نظام ایران!

سفارت عربستان در تهران در نامه‌ای به سران ریاض، از آنان خواسته تا با راهکارهایی که او را ارائه می‌کند، از کسانی که خواستار تغییر نظام ایران هستند، حمایت کند.

پیشنهاد سفیر عربستان برای تغییر نظام ایران!

 یکی از صدها هزار سند افشا شده از وزارت خارجه، کشور و دفاع عربستان توسط «ارتش سایبری یمن» که یک ماه پیش یک نسخه از کل اسناد فاش شده را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داد، نشان می‌دهد که سفیر عربستان در ایران راهکارهایی را برای کمک به تغییر نظام در ایران، به ریاض پیشنهاد داده است.

سفیر عربستان در این سند می‌گوید که با توجه با بالا بودن نرخ بیکاری و تورم در ایران و آنچه او آن را «رشد فساد در طبقه میانی و بالای نظام سیاسی ایران، علاقه زیادی در میان شهروندان ایرانی برای تغییر نظام در این کشور ایجاد شده است.

کارشناس سیاسی سفارت عربستان در تهران در ادامه تحلیل خود، تاکید کرده که در این راستا باید با استفاده از رسانه‌ها، مشکلات و استباهات در نظام سیاسی ایران پررنگ شود.

این گزارش با بیان اینکه رسانه‌ها در عملیات روانی علیه ایران این مهم را مدنظر قرار دهند که دخالت‌های ایران در سوریه، عراق، لبنان، یمن و کشورهای حاشیه خلیج فارس باعث مشکلات شده است.

سعودی‌ها تصریح می کنند که باید از رسانه‌های فارسی زبان و همچنین عرب زبان استفاده کرد و شهروندان عرب زبان در جنوب و غرب ایران را مورد نظر قرار دهد.

مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار