مدیر کل دامپزشکی خوزستان از تشدید نظارتهای این اداره کل در ماه رمضان خبر داد.
مصطفی کنارکوهی امروز با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ماه رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد، افزود: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار بگیرند لذا دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر مانع از این رویکرد میشود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
کنارکوهی در پایان بیان کرد: این طرح از ابتدای ماه رمضان با مشارکت 128 نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب 92 اکیپ در دو نوبت کاری صبح و عصر آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.