فرماندار اندیمشک نرخ بالای بیسوادی در اندیمشک را شایسته این شهرستان ندانست و گفت:برای جذب افراد بیسواد به کلاس های سواد آموزی همه دستگاهها باید وارد صحنه شوند.
حمیدرضا گودرزی پنجشنبه در نشست شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی در فرمانداری برخی آمارها را زنگ خطری برای جامعه دانست و افزود:وجود هفت هزار و 500 نفر بیسواد در اندیمشک نگران کننده است.
وی افزود:افراد بیسواد باید با کمک همه ادارات شناسایی شده و تحت آموزش قرار گیرند.
امیرحمزه بزرگی معاون فرماندار اندیمشک نیز یکی از مهمترین راهکارها برای جذب افراد بیسواد به کلاس های سواد آموزی را جلب مشارکت عمومی بیان کرد و گفت:با اطلاع رسانی می توان افراد بیسواد را جذب کلاس های سواد آموزی کرد.
مدیر آموزش و پرورش اندیمشک نیز گفت:طبق آمار بالغ بر هفت هزار و 500 نفر در اندیمشک بی سواد هستند که در رده سنی 10 تا 49 سال می باشند.
بهرام سپهریان افزود:در کل کشور این آمار حدود 9 میلیون نفر است که رقم بالایی است.
وی افزود:امسال برای شهرستان اندیمشک طرح باسواد کردن یک هزار و 800 نفر برنامه ریزی شده که برای اجرای آن باید این تعداد افراد شناسایی و تحت آموزش قرار گیرند.
رییس اداره سواد آموزی مدیریت آموزش و پرورش اندیمشک گفت:افراد خانواده ای که بتوانند در یک دوره آموزشی چهار ماهه فرد بیسواد خانواده را باسواد کنند مبلغی به عنوان حق الزحمه به آنان پرداخت می شود.
علی دوامی افزود:اگر هم فرد بی سواد خودش اقدام به تلاش برای فراگیری سواد کرده و خواندن و نوشتن بیاموزد این مبلغ به وی تعلق می گیرد.
وی گفت:از سال 95 به افراد بیسواد فاقد گواهی آموزش سواد آموزی گواهینامه رانندگی اعطا نخواهد شد ضمن اینکه این قانون برای تمدید پروانه کسب نیز اجرا می شود.
وی ادامه داد:افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی نیز از ابتدای سال 95 در صورت بیسوادی خدمات حمایتی آنها قطع خواهد شد.
دوامی از رسانه ها خواست در این خصوص اطلاع رسانی کنند.
در این جلسه در خصوص راهکارهای شناسایی افراد بی سواد بحث و تصمیم گیری شد.
شهرستان اندیمشک 170 هزار نفر جمعیت دارد.