تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
کد خبر: ۹۱۰۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

احمدی نژاد چگونه 720 میلیارد دلار درآمد ارزی را صرف واردات کرد؟

میزان واردات در زمان تصدی دولت‌ نهم و دهم طی سال‌های 1384 لغایت 1391، براساس جدول تراز پرداخت‌های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات رقمی بالغ بر 685 میلیارد دلار بود.

بهزاد شیری معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک ایران با اعلام این خبر جزئیات واردات 720 میلیارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم را تشریح کرد و گفت: «رقم مذکور شامل 513 میلیارد و 227 میلیون دلار واردات کالا، 46 میلیارد و 74 میلیون دلار واردات گاز و فرآورده‌های نفتی و 126 میلیارد و 381 میلیون دلار خدمات است.»

وی افزود: «ارقام مربوط به واردات کالا شامل رقم تعدیل شده ورود کالا از مبادی رسمی (ارقام اعلام شده از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران بدون احتساب واردات از مناطق آزاد و ویژه، هزینه‌های مترتب بر ورود کالا شامل بیمه، کرایه حمل و سایر موارد)، با احتساب ورود کالا از مبادی غیررسمی و غیر گمرکی می باشد.»

دکتر شیری در ادامه تاکید کرد: «با توجه به مطالب فوق و احتساب سایر هزینه‌های مترتب بر واردات رسمی کالا و واردات از مناطق آزاد و ویژه (رقم 420 میلیارد و 447 میلیون دلار واردات کالا در طی 8 سال مورد بررسی و بر مبنای اسناد ثبت شده در گمرک جمهوری اسلامی ایران) و لحاظ نمودن مجموع ارقام واردات خدمات، گاز، فرآورده‌های نفتی و واردات غیررسمی کالا، میزان خروج ارز به منظور ورود کالا و خدمات طی سال‌های مورد بررسی رقمی بالغ بر 720 میلیارد دلار بوده است.»
مرجع / خبرانلاین
captcha
آخرین اخبار