شبکه دو با 14 ویژه برنامه «قبول باشه»، «کوی محبت»، مسابقه «ثانیهها»، سریال نمایشی «گاهی به پشت سر نگاه کن»، «شبهای روشن»، ویژه برنامه سحر «نو سفران»، «محله گل و بلبل» مستند «از لاک جیغ تا خدا»، «یک برش زندگی»، «راه آرامش» و پخش سخنرانی های مذهبی و دیگر برنامههای متنوع به استقبال ماه مبارک رمضان میرود.
این شبکه اجتماعی امسال جدول رنگینی برای خانواده های شریف ایرانی تدارک دیده است؛ این برنامه ها با تدارک بخش های جذاب و مناسب ماه رمضان می کوشند طیفی از مخاطب بزرگسال تا کودک و نوجوان را در این ماه پر فضیلت با خود همراه کنند. شرح کوتاهی از هر کدام از برنامه ها را در زیر می خوانید:
«قبول باشه» ویژه برنامه عصرگاهی
ویژه برنامه عصرگاهی«قبول باشه» به صورت زنده و به تهیه کنندگی فریدالدین نیکجو در ماه رمضان از ساعت ۱۷ و ۴۰ دقیقه روی آنتن می رود.
رویکرد برنامه قبول باشه توجه به نقش خانواده به خصوص بانوان و مادران روزه دار در ماه مبارک رمضان، به تصویر کشیدن مناسک و آیین ها در شهرهای مختلف ایران، ترویج سبک زندگی اسلامی و توجه به سلامت روح (نیازمندی های معنوی) و سلامت جسم ( تغذیه پاک، سالم، مفید) است.
«کوی محبت» و حضور در بقاع متبرکه
برنامه «کوی محبت» با تهیه کنندگی و اجرای سید مصطفی موسوی نیز در ایام ماه مبارک رمضان از بقاع متبرکه، امام زاده ها و اماکن زیارتی ایران و عراق روی آنتن می رود.
مسابقه« ثانیهها»
مسابقه تلویزیونی «ثانیه ها» نیز به مناسبت ماه مبارک رمضان در ۳۲ قسمت و با رویکردی متفاوت و جذاب تر نسبت به گذشته روی آنتن شبکه دو میرود.
سریال«گاهی به پشت سر نگاه کن »
شبکه دو مجموعه تلویزیونی «گاهی به پشت سر نگاه کن» به تهیهکنندگی رضا انصاریان و کارگردانی مازیار میری را در شب های ماه مبارک رمضان روی آنتن می فرستد.
«شب های روشن»
برنامه «شب های روشن» به تهیه کنندگی پیام ابراهیم پور در شبهای ماه مبارک رمضان از ساعت ۲۴ پخش می شود.
«گنجینه حکمت»
برنامه «گنجینه حکمت» از سلسله مباحث و سخنرانی های شیخ حسین انصاریان در ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه دو می رود.
سال اولیها در«نو سفران»
«نو سفران» ویژه برنامه سحرگاهی ۶۰ دقیقه ای به صورت زنده به تهیه کنندگی مهدی ابهری و اجرای جواد هاشمی است که سحرهای ماه مبارک رمضان از ساعت سه تا چهار بامداد روی آنتن می رود.
محله گل و بلبل و انیمیشن های جدید
گروه کودک و نوجوان شبکه دو در ماه مبارک رمضان هر روز از ساعت ۱۵، انیمیشن های جدید و برنامه های متفاوتی را برای مخاطبان خود روی آنتن می برد.
مستند«از لاک جیغ تا خدا»
«از لاک جیغ تا خدا » کاری مستند از گروه خانواده و فرهنگ به تهیه کنندگی محمد تفکری است که هر روز از ساعت ۱۱:۳۰ به مدت ۲۰ دقیقه روی آنتن می رود و بازپخش آن روز بعد از ساعت ۱:۲۰ بامداد خواهد بود.
رمضان و تکریم آن در اقوام مختلف ایرانی از برنامه «یک برش زندگی»
برنامه «یک برش زندگی» مناسک ماه مبارک رمضان و سفره های افطار قوم های مختلف ایرانی را از نگاه مخاطبان شبکه دو به تصویر میکشد.
منبع: فارس