تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۸۹۷۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نیمار با هواپیمای شخصی راهی برزیل شد + عکس

ستاره برزیلی حاضر در تیم فوتبال بارسا با هواپیمای شخصی خود راهی برزیل شد تا فعالیت خود را در کنار بازیکنان تیم ملی برزیل از سر بگیرد.

نیمار بازیکن برزیلی حاضر در تیم بارسلونا برای اینکه بتواند در رقابت‌‌های کوپا آمریکا در کنار تیم ملی فوتبال کشورش قرار گرفته و در تمرینات حاضر شود، بعد از برگزاری جشن قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا با هواپیمای شخصی‌اش راهی برزیل شد تا بتواند در رقابت‌های کوپا آمریکا که در شیلی برگزار می شود شرکت کند.

 
نیمار از طریق صحنه توئیتر خود با انتشار عکسی که سوار هواپیما شده آمادگی‌اش را برای حضور در رقابت های کوپا آمریکا اعلام کرد.

 
نیمار با هواپیمای شخصی راهی برزیل شد+عکس
 

 هنوز قطعی نیست که نیمار جزو بازیکن ثابت تیم ملی برزیل برای این مسابقات باشد و او به گفته دونگا در آخرین بازی دوستانه مقابل تیم هوندراس آزمایشی حاضر خواهد شد تا سرمربی تیم ملی در مورد حضورش در ترکیب ثابت تصمیم گیری کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار