رییس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن وکشاورزی اهواز گفت: رفع مشکلات مرز چذابه رونق اقتصادی و اشتغال پایدار منطقه را به همراه خواهد داشت.
شهلا عموری روز سه شنبه در دیدار با فرماندار جدید دشت آزادگان در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: اتاق بازرگانی اهواز به عنوان تشکل اقتصادی و صدای رسای بخش خصوصی از هرگونه همراهی و کمک به توسعه استان خوزستان به ویژه افزایش و توسعه مراودات تجاری در داخل و خارج استان و کشور دریغ نمی کند.
وی افزود: در این مسیر پرفراز و نشیب نیازمند همراهی و همکاری به ویژه مسئولان استانی و کشوری هستیم.
عموری تعامل و تعاون را از جمله اولویت های هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز بیان کرد و ادامه داد: هم اکنون حجم زیادی از صادرات استان خوزستان به عراق از طریق مرز چذابه انجام می شود که به طور قطع ساماندهی این مرز رسمی از مطالبات جدی تجار و بازرگانان می باشد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با تاکید بر اینکه همراهی و همکاری فرمانداری دشت آزادگان و سایر متولیان در تحقق مطالبات فعالان اقتصادی مشغول در مرز چذابه لازم و ضروری است افزود: خوشبختانه در زمان فرماندار وقت همکاری خوبی بین اتاق بازرگانی اهواز و مجموعه مسئولان این شهرستان حاکم بود به طوری که در طول دو ماه گذشته، دو نشست مهم با حضور فرماندار دشت آزادگان و نمایندگان دستگاههای متولی به میزبانی اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد و مصوبات خوبی به تصویب رسید.
فرماندار جدید شهرستان دشت آزادگان نیز در این نشست، سیاست دولت یازدهم را حمایت از تولید و اشتغال عنوان کرد و گفت: بی شک توجه به مزر چذابه برای ما اهمیت ویژه دارد و در راستای رفع مشکلات موجود در آن یار و یاور بخش خصوصی خواهیم بود.
جاسم مجیدی پور تصریح کرد: دشت آزادگان پتانسیل های بالفعل و بالقوه ای در بخش کشاورزی و همچنین توسعه صادرات دارد در نتیجه فرمانداری به عنوان عالی ترین نماینده دولت در منطقه نسبت به رفع مشکلات به خصوص وضعیت اشتغال جوانان تاکید ویژه دارد و اعتقاد ما براین است بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی اهواز در این امر مهم تاثیر گذار بوده و خواهد بود.
مرز چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز و در محدوده شهرستان دشت آزادگان واقع شده است.
چذابه یکی از دو مرز مهم و رسمی استان خوزستان برای صادرات کالاهای غیرنفتی و تردد زائران عتبات عالیات می باشد.
مرزهای شلمچه و چذابه ازتیرماه 1282پس از سرنگونی نظام بعثی به تدریج برای صادرات کالاهای غیرنفتی به عراق و اعزام زائران عتبات عالیات فعال شد.
خوزستان 500کیلومتر مرز زمینی با دو استان عراقی میسان و بصره دارد.