تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
کد خبر: ۸۹۳۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر توزیع نیروی برق دزفول خبر داد:

اجرای طرح جهادی کاهش تلفات انرژی در 3 روستای دزفول

مدیر توزیع نیروی برق دزفول از اجرای طرح جهادی کاهش تلفات انرژی در سه روستای عبدعون، فضیلی و دهنو باقر این شهرستان خبر داد.

محسن نمازی‌فر امروز با بیان اینکه در چند روز گذشته اجرای طرح جهادی کاهش تلفات انرژی در سه روستای فضیلی، عبد عون و دهنو باقر به پایان رسید، اظهار کرد: بدین ترتیب 7 هزار متر شبکه برق این سه روستا جمع آوری شد و سپس با هزینه‌ای بالغ بر 3 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار، 10 هزار متر شبکه کابل خودنگهدار در سه روستای مذکور احداث شد.

وی افزود: دلیل افزایش 3 هزار متر شبکه برق نیز مصرف بالای برق در برخی نقاط این روستاها بود که موجب شد برای رفع مشکل از دو رشته کابل خودنگهدار استفاده شود.

مدیر توزیع نیروی برق دزفول با اشاره به وجود انشعابات برق غیرمجاز فراوان در برخی مناطق روستایی تصریح کرد: این انشعابات غیرمجاز سبب افت ولتاژ برق می‌شود و بدین ترتیب کسانی که دارای اشتراک قانونی هستند با مشکلات عدیده‌ای از جمله نوسان و قطعی برق مواجه می‌شوند، ضمن اینکه این اقدام غیرمجاز از سویی موجب تلف شدن انرژی و هدر رفتن سرمایه‌های ملی نیز می‌شود.

نمازی‌فر در پایان بیان کرد: بنابراین با اجرای طرح جهادی کاهش تلفات انرژی، آمار استفاده غیرمجاز از شبکه برق و انشعاب غیرمجاز از طریق قلاب انداختن بر روی شبکه به صورت محسوس کاهش می‌یابد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: دزفول
:
:
:
آخرین اخبار