تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
کد خبر: ۸۹۲۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تا نیمه نخست امسال؛

30 دوربین ثبت تخلف رانندگی در اهواز نصب می شود

مدیر سامانه های حمل و نقل هوشمند ترافیک(ITS) شهرداری اهواز از نصب و راه اندازی 30 دوربین ثبت تخلف در دو محور اهواز تا مهر امسال خبر داد.

مجتبی معاضدی روز یکشنبه اظهار کرد: خریداری و نصب 30 دوربین ثبت تخلف و ثبت سرعت در دستورکار است که اکنون مرحله برگزاری مناقصه را طی می کند.

وی افزود: پلیس راه قدیم (فولی آباد) تا میدان شهید بندر(چهارشیر) و پلیس راه قدیم تا سه راه خرمشهر محورهای مورد نظر برای نصب این دوربین هاست.

به گفته وی، اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی این دوربین ها 25 میلیارد ریال برآورد شده است.

وی افزود: پیش از این 12 دوربین ثبت تخلف در دو محور اهواز شامل جاده ساحلی غربی حد فاصل پل سوم تا پارک قوری و بلوار مدرس حدفاصل چهارشیر تا سه راه تپه نصب شده بود.

معاضدی هدف از نصب دوربین های ثبت تخلف را کاهش سرعت، کاهش تصادفات و کاهش تلفات رانندگی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه مرحله نخست راه اندازی این دوربین ها از آبان 92 تاکنون موفقیت آمیز بوده این طرح در سایر محورهای اولویت دار و پرحادثه اهواز اجرا می شود.

مدیر سامانه های حمل و نقل هوشمند ترافیک(ITS) شهرداری اهواز اظهار کرد: استفاده از محدود کننده های فیزیکی سرعت از قبیل سرعت گیر و سرعت کااه هرچند تاکنون مرسوم بوده و تا حدودی از تلفات جلوگیری کرده ، اما نقاط ضعفی هم دارد.

وی ایجاد محدودیت دایمی در مسیر ترافیک، خطر برخورد خودروها به یکدیگر در محل سرعت گیر، کاهش نقطه ای سرعت و نبود امکان کاهش یکنواخت سرعت در معبر، نبود امکان استفاده از محدود کننده فیزیکی در شریان های اصلی شهر، تغییر نکردن رفتار رانندگی و درنتیجه کاهش نیافتن پایدار سرعت، امکان نداشتن تغییر حداکثر سرعت مجاز با توجه به شرایط ترافیکی و آب و هوایی را از این موارد عنوان کرد.

وی افزود: به همین دلیل بهره برداری از دوربین های ثبت سرعت غیرمجاز در شریان های اصلی و پر سرعت شهر اهواز در دستور کار قرار گرفته است.

معاضدی ادامه داد: این دوربین ها به وسیله رادار، سرعت خودروهای عبوری را اندازه گیری و در صورتی که سرعت خودرو بیش از حد مجاز اعلام شده باشد، از خودرو عکس گرفته به مرکز کنترل ترافیک ارسال و مالک آن جریمه و از طریق پیامک به اطلاع وی می رسد.

وی گفت: در مواردی که شماره تلفن همراه در فایل خودرو ثبت نشده باشد، برگ جریمه و عکس صحنه تخلف به آدرس مالک ارسال می شود.

وی با بیان اینکه این دوربین ها تغییر رفتار رانندگی، کاهش پایدار تصادفات و افزایش ایمنی را به همراه دارد، تاکید کرد: اعمال قانون از طریق دوربین های ثبت تخلف به همراه آموزش و اطلاع رسانی در این زمینه، منجر به تغییر رفتار ترافیکی شده و کاهش پایدار تصادفات را به دنبال دارد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار