طی 4 روز کاری در هفته گذشته، در بورس منطقهاي خوزستان تعداد 7 ميليون و 21 هزار سهم به ارزش بيش از 15 ميليارد و 414 ميليون ريال معامله شد.
از اين تعداد معامله 51 درصد مربوط به خريد سهام و 49 درصد مربوط به فروش سهام بوده که توسط 14 کارگزار فعال انجام و61 کد سهامداری در هفته گذشته ایجاد شده است.
همچنین از کل معاملات انجام شده در تالار بورس منطقه ای خوزستان شرکتهای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، پالایشگاه نفت تهران و بانک صادرات بیشترین ارزش ریالی معاملات را به خود اختصاص داده اندو بیشترین ارزش معاملات توسط کارگزاری امین سهم و کارگزاری پارس نمودگر ایجاد شده است.
در پایان معاملات هفته گذشته منتهی به 12 خرداد ماه، شاخص کل بورس اوراق بهادار با 112 واحد کاهش نسبت به هفته قبل، به رقم 63 هزار و 289 واحد رسید.