مدیر عامل منطقه آزاد اروند حمایت از سرمایه گذاران را اولویت کاریاین سازمان عنوان کرد و گفت: این منطقه از سودآورترین مناطق کشور برای سرمایه گذاران است.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت می باشد که با داشتن ظرفیتی از قبیل حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
اسماعیل زمانی افزود: دولت یازدهم با افزایش محدوده منطقه آزاد اروند به شهرستان های آبادان و خرمشهر، افزایش امکانات و زیر ساخت های این منطقه را با جدیت پیگیری می کند.
وی با بیان مشکلات زیرساختی توسعه این منطقه طی سال های گذشته، اظهار داشت: پس از پایان جنگ تحمیلی، تنها حقوق بگیران دولت و برخی شهروندان تحت حمایت نهادهای حمایتی به آبادان و خرمشهر بازگشتند و بیشتر بازرگانان در مناطق دیگر سرمایه گذاری کردند و این موضوع باعث شد تا بازسازی شهرستان های آبادان و خرمشهر ناقص انجام شود.
زمانی از بندر خرمشهر، پالایشگاه و پتروشیمی آبادان به عنوان عوامل توسعه و پیشرفت این دو شهر پیش از جنگ تحمیلی نام برد و ادامه داد:در زمان بازسازی نیز، به دلیل لایروبی نشدن اروندرود و بیشتر بخش های پالایشگاه، روند رونق اقتصادی این دو شهر کند شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، ویرانی های جنگ تحمیلی و بازنگشتن سرمایه گذران به شهرهای آبادان و خرمشهر را دلیل بیکاری بالای این منطقه دانست و گفت:دولت تدبیر و امید نیز، رونق و توسعه پایدار این منطقه را در دستور کار قرار داده است.
** حمایت از سرمایه گذاران در منطقه آزاد اروندزمانی در ادامه سخنانش با بیان مزیت های زیرساختی و جغرافیایی این منطقه برای رونق سرمایه گذاری، گفت: با توجه به قرار گرفتن منطقه آزاد اروند در کرویدور شمال جنوب و شرق و غرب ایران و همجواری به بازار عراق، این مکان بهترین فرصت برای سرمایه گذاری است و با برداشته شدن تحریم ها در توافق احتمالی با 1+5، سرمایه گذاران خارجی از این فضا بیشتر استفاده می کنند.
زمانی اظهار داشت: این سازمان نیز در بخش های، زیر ساختی، عمران شهری و روستایی و سخت افزاری، امور مورد نیاز در بخش زیربنایی را تامین می کند.
وی ادامه داد: کمک به ساخت راه، بهسازی آب و فاضلاب شهری و روستایی، ساخت بیمارستان و کمک به تجیهز بخش های درمانی و بهداشتی شهرهای آبادان و خرمشهر از اقداماتی است که طی دو سال گذشته در حال انجام است.
زمانی گفت: هم اکنون عملیات احداث مجتمع های تولید فولاد، آلومینیم، پترشیمی های کوچک و فعال سازی واحد های صنعتی راکد و نیمه راکد در شهرک های صنعتی این دو شهر در دستور کار قرار دارد.
مدیر عامل منطقه آزاد اروند گفت: این واحد ها با رویکرد اشتغال بومی در منطقه در حال احداث است و پیش بینی می شود با راه اندازی آنها تعداد زیادی از بیکاران منطقه وارد عرصه کار و تلاش شوند.
***تکمیل حصار کشی منطقه آزاد اروند تا پایان سالجاریاسماعیل زمانی در پایان سخنانش از پیشرفت 40 درصدی عملیات حصاری کشی منطقه آزاد اروند خبر داد و اظهار داشت: عملیات اجرایی حصار کشی از دو محور در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: این طرح، در محور نخست از منطقه شلمچه خرمشهر آغاز شده و محور دوم نیز از جاده ماهشهر در حال انجام است.