تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
کد خبر: ۸۸۲۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرماندار شوش:
شوش ظرفیت راه اندازی بازارچه مرزی مشترک با عراق را دارد
فرماندار شوش گفت: این شهرستان با 9 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق ظرفیت راه اندازی بازارچه مرزی مشترک با کشور عراق را دارد.

رضا نجاتی روز شنبه در نشست مشترک هم اندیشی با فعالان عرصه اقتصادی شهرستان شوش با حضور نماینده مردم شوش در مجلس و رییس اتاق بازرگانی استان خوزستان افزود: راه اندازی بازارچه مرزی مشترک در شوش گامی نقش مهمی در جهت رونق اقتصادی و اشتغال منطقه دارد.

وی گفت: شهرستان شوش دارای ظرفیت های فراوانی در حوزه آب و خاک، کشاورزی و صنعت است که با ایجاد بازارچه مرزی می توان نسبت به صادرات تولیدات منطقه به کشور عراق استفاده کرد.

فرماندار شوش بر ضرورت تسریع در راه اندازی بازارچه مرزی در این شهرستان تاکید کرد و با اشاره به 9 کیلومتر مرز مشترک شوش با کشور عراق، از پیگیری برای راه اندازی بازارچه مرزی در این شهرستان خبر داد.

نجاتی گفت: گسترش مبادلات اقتصادی با کشور عراق فرصتی برای گسترش فعالیت های تجاری و اقتصادی با این کشور همسایه است که با راه اندازی بازارچه مرزی شوش زمینه صادرات محصولات و تولیدات منطقه شمال استان خوزستان به کشور عراق فراهم خواهد شد.

فرماندار شهرستان شوش گفت: از تمام ظرفیت ها در جهت رونق اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال در شهرستان استفاده خواهد شد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:در شهرستان شوش بیش از 70 واحد اقتصادی فعالیت دارند و نیاز است که اتاق بازرگانی در این شهرستان راه اندازی شود.

سید راضی نوری افزود: یکی از مهمترین مشکلات صادرکنندگان وفعالان اقتصادی شهرستان شوش عدم بازاریابی مناسب در منطقه است.

وی گفت:راه اندازی بازارچه مرزی مشترک در شوش از طریق وزارت امورخارجه ، وزارت کشور و مدیریت ارشد استان و نیز رایزنی با دولت عراق در حال انجام بوده و سفارت ایران در بغداد نیز پیگیر این موضوع است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز نیز با انتقاد از برخی مشکلات در مرز چذابه گفت:فقدان مدیریت یک پارچه موجب ایجاد مشکلاتی برای تجار و فعالان اقتصادی شده و نیاز است دراین خصوص مرز چذابه ساماندهی شود.

شهلا عموری از تشکیل 10 کمیسیون تخصصی در اتاق بازرگانی اهواز خبرداد وگفت:این کمیته مشکلات ومسایل شهرستان های استان رابه اهواز منتقل و پیگیری وبررسی خواهند شد.

وی همچنین از بررسی و پیگیری مشکل بیمه و مالیات فعالان اقتصادی استان خوزستان خبر داد.

در این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی شهرستان شوش به بیان مشکلات و موانع بخش صنعت و کشاورزی پرداختند.

شهرستان شوش در شمال استان خوزستان 200 هزار نفر جمعیت دارد و قطب تولید گندم و ذرت دانه ای کشور است.

سالانه حدود دو میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان شوش تولید می شود.

شهرستان شوش با وجود کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ، کارخانه کاغذ پارس هفت تپه و شرکت حریر خوزستان از ظرفیت قابل توجهی در بخش صنعت برخوردار می باشد.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار