تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۸۸۱۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسابقات تنیس‌روی‌‌میز خوزستان برگزار می‌شود

ورزشکاران خوزستانی در رقابت‌های آزاد،‏ دسته یک و دسته برتر تنیس‌روی‌میز استان به مصاف یکدیگر می‌روند.

عبدالامیر بخشنده، دبیر هیات تنیس‌روی‌‌میز استان اظهار‌کرد: این مسابقات روز جمعه (یکم خردادماه) به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سالن انقلاب مجموعه ورزشی تختی اهواز برگزار می‌شود.

وی با ‌بیان این‌که پیش‌بینی می‌شود که تنیسورهای خوزستانی استقبال خوبی از این رقابت‌ها داشته باشند، گفت:‌ معمولا از شهرستان‌های اهواز،‏ شوش، دزفول، آبادان، ماهشهر، خرمشهر، شادگان، شوشتر، گتوند، باغملک، رامهرمز و ایذه شرکت‌کننده داریم.

دبیر هیات تنیس‌روی‌‌میز خوزستان عنوان‌کرد: مسابقاتی که تا این ‌جای سال برگزار کرده‌ایم، تاثیر خوبی داشته است؛ همیشه تنیسورهای استان تا این موقع از سال خیلی تمرین نمی‌کردند ولی امسال با برنامه‌هایی که داشته‌‌ایم، تمام بازیکنان مطرح استان به خوبی تمرین می‌کنند و این نوید روزهای خوب را می‌دهد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار