تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۸۷۳۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه شادگان:

مشاغل خانگی در روستاها نیازمند توجه و حمایت هستند

امام جمعه شادگان گفت: مشاغل خانگی در روستاها نیازمند توجه و حمایت است.

حجت‌الاسلام سید مجید شرفی صبح امروز در جلسه‌ای با حضور جمعی از شورا‌های روستاهای شادگان اظهار داشت: روستا‌ها به عنوان مرکز تولید شناخته می‌شود و باید مسئولان برای جلوگیری کردن از مهاجرت آن‌ها به شهر، خدمات بیشتر و بهتری ارائه دهند.

وی در ادامه افزود: بخشی از اشتغال و درآمد را در بخش مشاغل خانگی و روستایی تعریف کردند که باید برای تقویت این مهم در شهرستان تلاش کنیم.

امام جمعه شادگان بیان داشت: خدمات رسانی به روستا‌ها از جمله برکات و ویژگی‌های بارز نظام جمهوری اسلامی ایران است چرا که روستا‌ها عامل توسعه شهرستان‌ها را رقم می‌زنند در واقع آن‌ها با تأمین منابع کشاورزی بخش اعظمی از احتیاجات شهرستان شادگان را برطرف می‌کنند.

شرفی در پایان گفت: خدمات قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی انجام گرفته که ما باید با ادامه این مسیر امکانات رفاهی را در روستا‌ها فراهم کنیم این به اصل خدمت رسانی به مردم بر می‌گردد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار