تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۷
کد خبر: ۸۷۲۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان:

بازنشستگان ارج نهاده شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: بازنشستگی پایان کار نیست و بازنشستگان باید ارج نهاده شوند.

محمد تقی‌زاده ظهر امروز در حاشیه برگزار مراسم تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازنشستگان کانون‌های تجربه، آگاهی و سرمایه‌های واقعی جامعه هستند باید آنان را تکریم و احترام کنیم.

وی اضافه کرد: بازنشستگی پایان کار نیست بلکه آغازی برای استفاده از تجربیات ارزشمند جهت پیشرفت و توسعه است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: تصمیم‌گیری و اجرا نیاز به سواد دارد و نیاز اصلی جوامع بشری هم سوادآموزی است لذا برنامه داریم با حضور پیشکسوتان و حمایت مسئولان استان، بتوانیم مشکل سوادآموزی استان را حل کنیم.

در این مراسم علیمراد شیری مدیر صندوق بازنشستگی خوزستان نیز به بیان گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این صندوق پرداخت و پیشنهادات مربوط به برنامه‌های فرهنگی اجتماعی رفاهی بازنشستگان را ارائه کرد.

مراسم جشن تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش با حضور استاندار خوزستان در محل تالار فردوسی ناحیه یک اهواز برگزار شد.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
بازنشسته اداره کل امور مالیاتی خوزستان
|
United States of America
|
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
0
0
از بازنشستگان اداره کل امور مالیاتی که در سالهای اخیر بازنشسته شده اند هیچگونه تقدیری بعمل نیامده است. در زمان مدیرکل سابق آقای مظلوم از بازنشستگان تجلیل بعمل می آمد.
captcha
آخرین اخبار