با هدف ارتقای سطح بهداشت عمومی، شهرداری دزفول در اقدامی جدید به زودی جگر و کله پاچه با بسته بندی بهداشتی و تاریخ مصرف به شهروندان عرضه می شود.
کارشناس امور شهر شهرداری دزفول به مهر گفت: به همین منظور دستگاه های مکانیزه تنظیف و بسته بندی بهداشتی آلایش دامی ( کله پاچه، جگر و سیرابی ) در کشتارگاه شهرداری دزفول راه اندازی شد.
مسعود طالبی فر افزود: مراقبت در امور بهداشت شهروندان به ویژه در امر عرضه فرآورده های خام دامی از وظایفی است که مسئولان شهرداری دزفول همواره به آن اهتمام خاصی دارند.
وی اضافه کرد: آلایش دامی تا به حال در شرایط غیربهداشتی و غیرمجاز خارج از یخچال و به صورت روباز در مجاورت حشرات موذی در کنار خیابانهای پر رفت و آمد عرضه می شد که خطر انتقال بیماریهای مختلف را تشدید می کرد.
طالبی فر تاکید کرد: با عرضه بهداشتی آلایش دامی از فروش محصولات غیربهداشتی جلوگیری به عمل آمده و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی افزود: از شهروندان انتظار می رود برای خرید فرآورده های خام دامی، محصولاتی را که دارای بسته بندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند را انتخاب کنند.
به گفته این کارشناس امور شهر شهرداری دزفول این طرح با مشارکت بخش خصوصی با سرمایه گذاری 700 میلیون ریال اجرا می شود.