خطيب نماز جمعه اين هفته اهواز با تاكيد بر اينكه دنياي اسلام بايد براي رهاييبخشيدن مكه و مدينه عليه متجاوزان و جنايتكاران آل سعود قيام كند، گفت: اقدام جمهوري اسلامي در لغو سفر عمره اقدام به جايي است. اين اقدام مورد حمايت نماينده ولي فقيه در خوزستان نيز هست زيرا حرمت مومن از حرمت كعبه بالاتر است و نيابد براي يك امر مستحب، يك امر واجب را رها كرد و عزت مومن لگدمال شود.
آيتالله محسن حيدري در خطبههاي اين هفته ضمن دعوت همگان به تقواي الهي، اظهاركرد: به حمدالله راه كربلا و عتبات عاليات باز است و مردم به جاي مكه ميتوانند براي زيارت به عتبات بروند.
وي درباره مقام معلم افزود: كسي كه مقام معلمي و استادي را بر عهده گرفته با مشكلاتي مواجه است و بايد در مقابل ناملايمات مقاوم باشد و به خاطر ترس از رفتن آبرو و از دست دادن حيات و يا جراحت صابر باشد و اين كارها را براي كسب رضاي خدا و ثواب و نه كسب درآمد انجام دهد؛ در اين صورت راه تكامل را پيموده است. اگر يك معلم به وظايف خود نسبت به دانشآموزان عمل نكند خائن و ظالم است.
حيدري بيانكرد: نوع و ماهيت حقوق بشري كه امروز در دنيا حاكم است حمايت از ظالماني همچون آل سعود و صهيونيسم است، در حالي كه حقوق واقعي همان حقوق الهي است كه توسط امامان به خصوص امام سجاد (ع) بيان شده است.
وي با اشاره به فرارسيدن ماه رجب، ماه بزرگ خدا كه وسيلهاي براي پيوند انسان با پروردگار است و همچنين با اشاره به مناسبتهاي اين ماه، ابراز اميدواري كرد همگان با استغفار و ذكر خدا حداكثر بهره را از اين ماه ببرند.
امام جمعه موقت اهواز گفت: حضور مردم در نماز جمعه نماد اقتدار نظام جمهوري اسلامي و تشرع آن است.
وي به مناسبت دوم ارديبهشت، روز ارتش و همچنين روز تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اشاره كرد و ادامهداد: اقدامات زيربنايي بسياري از جمله سدسازي توسط قرارگاه خاتمالانبياء در استان انجام شده است.
حيدري به مذاكرات هستهاي به عنوان يكي از حوادث روز اشاره و خاطرنشانكرد: در اين خصوص بيانات مقام معظم رهبري فصلالختاب بود و ايشان فرمودند كه در اين خصوص نه موافق و نه مخالف هستند زيرا هنوز توافق و پيشرفتي حاصل نشده است اما ايشان از مذاكره حمايت كردند و بيان داشتند لغو تحريمها در همان روز امضاي تفاهمنامه بايد انجام شود.
وي ادامهداد: نظارت نيز براي ما قابل قبول است اما در حد متعارف آن، زيرا نظارت غيرمتعارف براي ملت، ذلت است و بايد امنيت كشور نيز مدنظر قرار گيرد و نظارتها محدود به حوزه هستهاي باشد.
امام جمعه موقت اهواز در ادامه به نامگذاري امسال به سال "دولت و ملت،همدلي و همزباني" اشاره و خاطرنشانكرد: حقيقتا اين نامگذاري ضرورت فعلي نظام است. وفاق ملي امري است كه بايد مورد توجه قرار گيرد بازيچه دست سياسيون نشود.
حيدري تاكيد كرد: بحث يمن نيز از مباحث مهم جهان اسلام است. كشور 25 ميليون نفري يمن بيش از سه هفته است كه مورد تاخت و تاز كشور عربستان و كشورهايي كه حتي يك روز هم در مقابل اسراييل نايستادهاند، قرار گرفته است. خواسته ما حمايت از اين ملت از هر طريق همچون مذاكره است تا جلوي اين فتنه گرفته شود.
همچنين امير سرتيپ علي شهبازيان، فرمانده لشكر 92 زرهي خوزستان در سخنان خود پيش از خطبهها، به مناسبت روز ارتش، عنوان كرد: هدف و ارزشي كه ارتش دارد نشان دهنده خدايي بودن و در ركاب ولي فقيه بودن است.
وي افزود: در 28 فروردين سال 58 عملياتي جهت انحلال ارتش انجام شد اما امام با آيندهنگري خود و اتصال ارتش به خداوند كه حلقه مفقودهاي در ارتش بود، ارتش را به سمت خدايي شدن سوق داد و در كوتاهترين زمان فرامين امام در خصوص هدايت ارتش انجام شد.
شهبازيان اقتدار و امنيت فعلي كشور را در سايه حمايت ارتش و سپاه و بسيج عنوان كرد و گفت: هماكنون آمادگي ارتش صددرصد است و اگر دشمن نگاه ناصحيحي به كشور داشته باشد پاسخ كوبندهاي از از ارتش خواهد ديد.