تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۷
کد خبر: ۸۵۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با حضور مسئولان شوش صورت گرفت؛

افتتاح سردخانه 500 تنی شوش

طی مراسمی با حضور مسئولان شوش سردخانه 500 تنی مواد غذایی این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش فارس، فرماندار شوش در این مراسم اظهار داشت: سردخانه شوش با حجم گنجایشی بیش از 500 تن می‌تواند منشاء خدمات بسیار زیادی باشد.
عبدالرضا سعیدی‌نیا درباره مشخصات فنی این پروژه افزود: این سردخانه در زمینی به مساحت یک‌هزار و 500 متر مربع احداث شده است.
رئیس شورای اداری شهرستان شوش با اشاره به مساحت ساختمان و زیربنای این واحد افزود: این سردخانه بیش از 460 متر مربع مساحت و زیر بنا دارد.
سعیدی‌نیا با اشاره به پروژه‌هایی که در روزهای گذشته در سطح شهرستان شوش به بهره‌برداری رسیده است، گفت: در روزهای اخير دو طرح بهداشتی نیز در این شهرستان به بهره‌برداری رسیده است.
رئیس کمیته برنامه‌ریزی شهرستان شوش با اشاره به میزان اعتبار هزینه شده برای این پروژه‌های بهداشتی بيان کرد: برای اجراي پروژه‌های بهداشت و درمان در شوش بیش از 5 میلیارد و 860 میلیون ریال هزینه شده است.
وی تاکید کرد: طرح توسعه بخش دیالیز بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش كه در روزهاي گذشته بهره‌برداری شد می‌تواند در خدمات دهی به بیماران كليوی تاثیر زیادی داشته باشد و ديگر نيازي به مراجعه اين بيماران به اهواز نيست.
سعیدی‌نیا خاطرنشان کرد: این بخش دارای 11 تخت است و با سرعت عمل خدمات‌دهی در اين بخش، رضایت‌مندی مردم را به ارمغان آورد.
برچسب ها: سردخانه 500 تنی ، شوش
:
:
:
آخرین اخبار