تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۸۵۷۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

«پازل»، «گل زخم» و «شعله» به فتح خرمشهر رسیدند

نمایش‌های «پازل»، «گل زخم» و نمایش خیابانی «شعله» به هجدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت ـ فتح خرمشهر ارسال شدند.

نمایش "پازل" به کارگردانی عبدالله حلیات سوم خرداد 94 در تالار خلیج فارس خرمشهر اجرا خواهد شد.

 این نمایش که کار گروه الغدیر خرمشهر است مشکلات چند مجروح بعد از جنگ را بیان می‌کند.

 بازیگران این نمایش محمود عیسی‌پور، عبدالحلیم تقلبی، پژمان محراب‌پور، مریم عورضی، آمنه پورحسینی و رضا وثوقی هستند.

 حمید ساکی (نویسنده)، کریم عساکره (دستیار کارگردان)، هادی وفادار (نورپرداز)، مکی علایی (گریمور) و عبدالحلیم تقلبی (سرپرست گروه) از دیگر عوامل این نمایش‌اند.

  همچنین نمایش "گل زخم" به کارگردانی مهدی روزبهانی از شهرستان ملایر در استان همدان با موضوع دفاع مقدس به هجدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت ـ فتح خرمشهر ارسال می‌شود.

 در این نمایش که نوشته سید صادق فاضلی است مهدی روزبهانی، فروزان حسینی، زهرا یعقوبی، احسان سامی، علی‌محمد بیات و سجاد عبدولی بازیگری می‌کنند.

 این نمایش برگزیده بیست و یکمین دوره جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک است.

 نمایش خیابانی "شعله" نیز به کارگردانی امیرحسین افتخار‌پذیرایی برای حضور در جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت خرمشهر آماده می‌شود.

 عوامل این نمایش که کار گروه تئاتر "خورشید" است عبارتند از: امیرحسین افتخارپذیرایی (بازیگر)، سحر مقدم (دستیار کارگردان و دیالوگ‌نویس) و فرامرز غلامیان (موسیقی).
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار