تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰
کد خبر: ۸۵۵۳۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان خبر داد

10 روز؛ مهلت ثبت‌نام در انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری دانشکده پزشکی آبادان

مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: ثبت‌نام از داوطلبان کاندیدای انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری این دانشکده از روز 26 فروردین‌ماه آغاز و تا روز ششم اردیبهشت سال جاری ادامه دارد.

سکینه حسینجانی امروز اظهار کرد: انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان همزمان با سراسر کشور خرداد ماه در تمام مناطق زیرپوشش این دانشکده برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: ثبت‌نام از داوطلبان نامزدی این انتخابات از روز 26 فروردین‌ماه آغاز و تا روز ششم اردیبهشت سال جاری ادامه دارد.

مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به زمان برگزاری انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری کشور افزود: این انتخابات همزمان با سراسر کشور در روز 29 خردادماه امسال برگزار می‌شود.

حسینجانی با بیان این که نتایج این انتخابات در روزهای 30 و 31 خرداد اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: حداقل 18 نفر باید برای نامزدی ثبت‌نام کرده باشند تا انتخابات شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: تمام همکاران پرستار، بهیار، کارشناس و کاردان اتاق عمل، هوشبری، فوریت‌های پزشکی و پرستاران دندانپزشکی در این انتخابات حق رای دادن دارند.

مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان در پایان عنوان کرد: در پایان رای‌گیری 9 عضو اصلی و چهار عضو علی‌البدل به عضویت هیئت مدیره نظام پرستاری هر منطقه در می‌آیند که در این میان 6 پرستار، دو بهیار و یک کارشناس و یا کاردان اتاق عمل و یا بیهوشی به عنوان اعضای اصلی و دو پرستار، یک بهیار و یک کاردان و یا کارشناس اتاق عمل یا بیهوشی به عنوان عضوهای علی‌البدل معرفی می‌شوند.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار