تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۸۵۱۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جهش هسته‌ای بورس

طی 4 روز کاری هفته گذشته منتهی به 11 فروردین ماه در بورس منطقه‌اي خوزستان تعداد 12 ميليون و 916  هزار سهم به ارزش بيش از 29 ميليارد و 106 ميليون ريال معامله شد.

از اين تعداد معامله 71 درصد مربوط به خريد سهام و 29 درصد مربوط به فروش سهام بوده که توسط 12 کارگزار به انجام رسيده‌ و 33 کد سهامداری در هفته گذشته ایجاد شده است.

همچنین از کل معاملات انجام شده در تالار بورس منطقه‌ای خوزستان شرکت‌های فراوری زغال سنگ پروده طبس، فولاد خوزستان و همچنین فراورده‌های نسوز ایران به ترتیب بیشترین ارزش ریالی معاملات را به خود اختصاص داده اند. بیشترین ارزش معاملات هفته گذشته توسط کارگزاری پارس نمودگر و کارگزاری آگاه ایجاد شده است.
 
در پایان معاملات هفته گذشته منتهی به 11 فروردین ماه، شاخص کل با 2 هزار و 843 واحد افزایش نسبت به هفته قبل از آن، به رقم 65 هزار و 728  واحد رسید. همچنین شاخص کل بورس اوراق بهادار امروز، 15 فروردین به 67 هزار و 827 واحد رسید که نسبت به آخرین روز معاملاتی 2099 واحد افزایش داشته است.
مرجع / ایسنا
برچسب ها: بورس خوزستان ، بورس
:
:
:
آخرین اخبار