رییس جامعه خیران مدرسه ساز کشور گفت: یک سوم مدارس کشور توسط خیران ساخته شده است.
محمدرضا حافظی روز دوشنبه در نشست خیران مدرسه ساز خوزستان، امام راحل(ره) را به عنوان نخستین خیر مدرسه ساز پس از پیروزی انقلاب اسلامی خواند و افزود: هم اینک انجمن خیران مدرسه ساز در 31 استان کشور فعالیت دارد.
وی درباره فعالیت های برون مرزی مجمع هم اظهار کرد: هم اینک اعضای مجمع در ترکیه، هندوستان و امارات هم مدرسه ساخته اند.
حافظی گفت: امام راحل(ره) فروموده است جامعه خیران جامعه مبارک و تنیده ای در جامعه کنونی است.
وی تاکید کرد: ملت ایران در هر جایی که باشند ملت علم دوستی است و با همین فرهنگ علم دوستی خود را به جهانیان نشان داده است.
حافظی همچنین گفت: خوزستان از استان هایی است که در تمام زمینه ها همواره افتخار آفریده و خیران این استان در زمینه مدرسه سازی هم مشارکت خوبی داشته اند.
وی افزود: در خوزستان امکانات بالقوه بسیاری وجود دارد که می توان از این امکانات در بسیاری از امور خیر از جمله مدرسه سازی بهره برد.