تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۸۴۲۲۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون فرماندار شادگان خبر داد

آغاز طرح پلاک‌کوبی نخیلات برای نخستین‌بار در شادگان

معاون فرماندار شادگان از آغاز عملیات اجرایی طرح پلاک‌کوبی نخیلات برای نخستین‌بار در این شهرستان خبر داد.

نعمت‌الله آلبوغبیش امروز از آغاز عملیات اجرایی طرح پلاک‌کوبی نخیلات برای نخستین‌بار در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این طرح توسط شرکت‌های بیمه‌گر اجرایی می‌شود.

وی با اعلام اینکه شادگان بزرگترین تولیدکننده خرمای کشور است و سالانه حدود 60 هزار تن خرما در شادگان تولید می‌شود افزود: حدود 2 میلیون اصله نخل در وسعتی بیش از 12 هزار هکتار در این شهرستان وجود دارد.

معاون فرماندار شادگان تصریح کرد: محصول این خرما هر سال توسط شرکت‌های بیمه‌گر زیرنظر بانک کشاورزی بیمه می‌شود و طرح پلاک‌کوبی و شماره‌گذاری نخیلات نقش مهمی در جهت کنترل و دقت در امور بیمه‌گری محصول خرما ایفا می‌کند.

آلبوغبیش در پایان از نخلداران درخواست کرد: نهایت همکاری با کارشناسان شرکت‌های بیمه‌گر را داشته باشند.
مرجع / فـارس
برچسب ها: شادگان
:
:
:
آخرین اخبار