تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۸۳۹
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
محمد صفری، سرپرست شهرداری خبر داد:

آغاز اجرای طرح ملی شهروند الکترونیک در اهواز

طرح بزرگ و ملی شهروند الکترونیک از سلسله پروژه های مرکز فناوری اطلاعات است که در راستای تحقق شهر الکترونیک و استقرار دولت الکترونیک، با ارائه آموزشهای لازم به شهروندان اجرایی می شود. برنامه ریزی برای اجرای این طرح بر این هدف استوار است که هر یک از شهروندان پس از گذراندن آموزشهای لازم، بتوانند از ابزارهای الکترونیکی برای تامین نیازهای خود استفاده کنند.
محمد صفری، سرپرست شهرداری اهواز
سرپرست شهرداری اهواز گفت: برای نخستین بار در اهواز، اجرای طرح ملی شهروند الکترونیک در این شهرستان آغاز شد.

به گزارش مهر، محمد صفری ظهر سه شنبه در مراسم آغاز این طرح اظهار داشت: طرح بزرگ و ملی شهروند الکترونیک از سلسله پروژه های مرکز فناوری اطلاعات است که در راستای تحقق شهر الکترونیک و استقرار دولت الکترونیک، با ارائه آموزشهای لازم به شهروندان اجرایی می شود.

وی افزود: این مرکز چند ماموریت مهم را دنبال می کند که مهمترین آن، آماده سازی شهروندان برای دستیابی به آموزشهای شهروند الکترونیک و فراهم سازی بستر استقرار شهر الکترونیکی است، شهروندان در طول زندگی خود و بنا به مسئولیتهای فردی و اجتماعی، نقش های متفاوتی ایفا می کنند که در این میان، شهروند الکترونیک فردی است که توانایی انجام وظایف روزمره با کمک ابزارهای الکترونیکی را داشته باشد.

صفری ادامه داد: بر همین اساس و با توجه به اینکه هدف از تربیت شهروند الکترونیک از سوی این مرکز، تنها آموزش علوم پایه کامپیوتر(ICDL ) به صورت کلیشه ای نیست، در این طرح به محتوا نیز پرداخته شده و آموزشهای کاربردی فناوری و اطلاعات مورد توجه قرار گرفته است.

عضو شورای سلامت اهواز تصریح کرد: برنامه ریزی برای اجرای این طرح بر این هدف استوار است که هر یک از شهروندان پس از گذراندن آموزشهای لازم، بتوانند از ابزارهای الکترونیکی برای تامین نیازهای خود استفاده کنند و از ظرفیتهایی که در اختیار دارند، به خوبی استفاده کنند.
 
سرپرست شهرداری اهواز با اشاره به استقبال خوب شهروندان اهوازی از طرح شهروند الکترونیک، خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگیهای انجام شده با رئیس ستاد آموزشهای الکترونیک کشور، بیش از 35 میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شهر اهواز اختصاص یافته که از اعتبارات ملی تامین می شود.
 
وی اظهار کرد: در فاز نخست اجرای طرح شهروند الکترونیک در شهر اهواز، 150 هزار نفر به صورت رایگان  آموزش داده می شوند و در صورت جذب و آموزش 60 درصد از سهمیه درخواستی، می توان از مزایای دیگر طرح، مانند تامین خدمات زیرسازی شبکه و ایجاد زیرساختهای شهر الکترونیکی استفاده کرد.
 
صفری گفت: ثبت نام متقاضیان شرکت در طرح شهروند الکترونیک هم اکنون می توانند با مراجعه به کیوسکهای مستقر در سطح شهر و ارسال کد ملی به شماره پیامک 20006110 نسبت به ثبت نام اقدام کنند، پس از پایان زمان ثبت نام، آموزش در چهار رشته کامپیوتر (سخت افزار، نرم افزار، اینترنت)، زبان انگلیسی، بانکداری الکترونیک و کارآفرینی به صورت غیرحضوری و بر اساس پیشرفته ترین روش‌های روز دنیا آغاز می شود.

 وی افزود: برخورداری از بورسیه تحصیلی به ارزش دو میلیون و 350 هزار ریال از سوی مرکز توسعه نوآوری و کارآفرینی دانشگاه تهران، اعطای گواهینامه پایان دوره (E-citizen) و دریافت کارت شهروند الکترونیک به منظور بهره مندی از تسهیلات و خدمات ارائه شده از سوی شهرداری و مراکز طرف قرارداد از جمله مزایای شرکت در طرح شهروند الکترونیک است.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۲
مجید
|
Germany
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
0
2
با تشکر از شما
رئیس انرژی اتمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
2
1
خیلی خوبه
سارا دزفولی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
0
5
سلام آیا از سوی دانشگاه تهران مدرک دانشگاهی ارائه میگردد ؟ با تشکر
سهام
|
Germany
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۹
0
3
سلام دوره اول شهروندالکترونیک راشرکت کردم ولی نرم افزارهارا تا پایان نتونستم از سایت بگیرم امکانش هست این دوره هارو یک بار دیگر بگذرونم؟امکانش هشت که کارت یا گواهی دال برگذروندن این دوره بهمون بدید؟
مهتاب عبدالهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
0
0
خوبه خوبه
محمد مقدم
|
United States of America
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
0
0
ما هم میخایم ثبت
نام کنیم اگه را هست
یوسف پوردشتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
0
0
طرح رایگان اموزش زبان چه زمانی برگزار میشه
شادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
0
0
سلام.بنده دانشجو ای تی پزشکی دانشگاه جندی شاپورم.میخوام تو این طرح ثبت نام کنم.چطور می تونم؟
زینب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
0
0
سلام.میشه یک لیست ازدوره آموزشی رو برام بفرستید. چطورمیشه ثبتانم کردودراین دروه ها شرکت کرد.مرسی.
گیسو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
0
0
با سلام
آیا در حال حاضرامکان ثبت نام در طرح شهروند الکترونیک وجود دارد؟
اناهیتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۷
0
0
سلام بنده دانشجوی شهرسازی هستم میشه یک لیست از دوره اموزشی رو برتم بفرستید.ثبتنام ب چه شکل هسش
سواعدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
0
0
سلام من 650 هزار تومان واریز کردم برای دوره ی MIT سال 88 اما تا حالا سی دی هاشو بمن ندادند جای مرکز هم عوض شد و دیگر دسترسی به جایی ندارم لطفا راهنمایی کنید.
captcha
آخرین اخبار