رییس سازمان نظام مهندسي كشاورزي خوزستان با بیان اینکه 55 درصد از اعضاي اين سازمان جوياي كار هستند، گفت: تعداد اعضای این سازمان به 13 هزار نفر میرسد که این اعضا در 20 رشته تخصصي كشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست تحصیلات دارند.
فتحالله ابوعلي اظهاركرد: تعداد افراد جویای کار سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان نسبت به ميانگين كشوري كمتر است، بنابراین ما در این زمینه وضعیت اشتغال بهتري داریم اما ضرورری است با توجه به بالا بودن ظرفيت كشاورزي در استان وضعيت اشتغال در اين بخش بهتر شود.
وي افزود: این سازمان با تعامل با سازمانها و دستگاههايي همچون سازمان جهاد كشاورزي، منابع طبيعي، اداره كل شيلات و تعاون روستايي که متولي بخش كشاورزي هستند، زمينهها و بسترهاي لازم براي فارغالتحصيلان را فراهم ميكند تا بتوانند مشغول به كار شوند.
ابوعلي با اشاره به اينكه شرایط استخدامهاي دولتي و رسمي بسيار سخت و غير ممكن است، عنوانکرد: طرحهاي مختلفي ارایه و پيگيريهايي انجام شده است تا بتوان در حوزههاي مختلف از وجود فارغالتحصيلان استفاده كرد.
وی ادامه داد: بيشترين افراد جوياي كار به رشته محيط زيست مربوط میشوند که اين امر ناشی از عدم برون سپاری و خصوصيسازي در اين بخش بوده است.
ابوعلی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون كليه توليدكنندگان بايد در بخشهاي مختلف طرحهاي خود از نيروهاي متخصص استفاده كنند به همین دلیل طرحی تحت عنوان مديران توليد از سوی سازمان نظام مهندسي كشاورزي استان پیشنهاد و به سازمان جهاد كشاورزي ارایه شده است.
وی با بیان اینکه حدود 4 درصد از بهرهبرداران بخش كشاورزي استان داراي تحصيلات بالاي ديپلم هستند، افزود: براي بالا بردن راندمان توليد و افزايش آن در واحد سطح بايد از دانش، تكنولوژي و ظرفیت مهندسين كشاورزي در بخشهاي مختلف استفاده كرد.