عضو شورای شهر اندیمشک گفت: مبارزه با پدیده زمین خواری در اندیمشک نیازمند عزم جدی مسئولان است و باید از صرف تصویب مصوبات خارج و به صورت عملی پیگیری شود.
صدیقه میری با بیان اینکه مصوبات سالهای اخیر درباره برخورد با زمین خواری فقط جهت ادای تکلیف بود، گفت: متأسفانه این معضل مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده و باید به صورت جدی رفع شود.
عضو شورای شهر اندیمشک بیان کرد: قانون در سطح کلان بر ممنوعیت این امر تاکید موکد دارد و فقط تصویب مصوبات راهکار پیشگیری از این امر نیست.
وی تصریح کرد: هم اکنون با وجود مصوبه اخیر شورا مبنی بر ممنوعیت تفکیک وخرده فروشی اراضی کشاورزی حومه شهر، این کار در حال وقوع است.
میری بیان کرد: سکوت در این باره جایز نیست و ابطال مصوبات ناصحیح گذشته و طراحی یک قالب خاص در پیشگیری از وقوع جرایم مشابه امری ضروری است.