تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
کد خبر: ۸۳۰۳۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مسئول اجرایی آرد و نان شادگان:

نانوایان شادگانی فرآیند پخت نان را اصلاح کنند

مسئول اجرایی آرد ونان شادگان گفت: نانوایان شادگانی با پخت و پز و استفاده از آرد خوب، فرآیند تهیه نان را اصلاح کنند تا نان با کیفیت و مناسب را به دست مردم برسانند.

عادل آلبوناصر امروز اظهار کرد: آرد با قیمت دولتی در اختیار نانوایان قرار می‌گیرد، پس آنان وظیفه دارند با پخت خوب نان در این زمینه کوشا باشند.

وی افزود: نان نقش اساسی در سبد خانوار داشته و یکی از اولیه‌ترین حقوق شهروندی، استفاده از نان مرغوب است.

مسئول اجرایی آرد و نان شادگان تصریح کرد: در این زمینه از نانوایان شادگانی می‌خواهیم با پخت و پز و استفاده از آرد خوب، فرآیند تهیه نان را اصلاح کنند تا نان با کیفیت و مناسب را به دست مردم برسانند.

وی اضافه کرد: کیفیت گندم نقش مهم و به‌سزایی در تولید آرد و نان داردکه لازم است به این مهم توجه اساسی شود.

 آلبوناصر در پایان گفت: با تشدید نظارت بر نحوه پخت نان توسط عوامل مرتبط، کیفیت انواع نان در شهرستان افزایش می‌یابد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: شادگان
:
:
:
آخرین اخبار