تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۸۲۷۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با حضور جمعی از مسئولان

دادگاه نظام صنفی کشاورزان شادگان راه‌اندازی شد

دادگاه نظام صنفی کشاورزان شادگان صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان راه‌اندازی شد.

صبح امروز دادگاه نظام صنفی کشاورزی شهرستان شادگان با حضور نعمت‌اله آلبوغبیش معاون فرماندار شادگان، خادم مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستایی و عشایر خوزستان، مدیریت جهادکشاورزی، دبیر نظام صنفی کشاورزی و تعدادی از مسئولان ادارات و کشاورزان شهرستان شادگان راه‌اندازی و افتتاح شد.

معاون فرماندار شادگان در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از همه دست‌اندرکاران امور کشاورزی، در رابطه با فعالیت این دادگاه اظهار داشت: دادگاه نظام صنفی کشاورزی شادگان به‌منظور رسیدگی به تخلفات صنفی کشاورزی و با هدف ایجاد امنیت مستمر و پایدار در بخش کشاورزی و پیشگیری از مراجعات کشاورزان به دیگر مراجع قضایی با پیگیری‌های دبیر اجرایی نظام صنفی و سایر مسئولان شهرستان افتتاح و راه‌اندازی شده است.

آلبوغبیش ابراز امیدواری کرد این دادگاه بتواند نقش مهمی در جهت کاهش مشکلات و اختلافات و رشد و توسعه بخش کشاورزی در شهرستان شادگان ایفا کند.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار