تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۸
کد خبر: ۸۱۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مديركل اجتماعي استانداری خوزستان:
اصلاح و بهبود كيفيت نان به زمان نياز دارد
مديركل امور اجتماعي استانداري خوزستان با بيان اين‌كه كيفيت نان چيزي نيست كه در يك هفته يا يك‌ماه به‌طور صددرصد اصلاح شود گفت: البته در حال حاضر از طريق فرمانداري‌ها و با تاكيد بر نظارت روي دستورالعمل‌هاي كيفيت نان، ارتقاء كيفي نان پيگيري مي‌شود كه به‌طور روزانه در حال بهبود است.

حسن حائري در گفت‌وگو با ايسنا، عنوان كرد: بهبود كيفيت نان به زمان نياز دارد؛ البته آموزش نانوايان، برخورد با واحدهاي متخلف و رقابتي شدن توليد و عرضه نان نيز در افزايش كيفيت نان موثر بوده است.

 وي با بيان اين‌كه دستگاه‌هاي مختلفي در مساله كيفيت نان، مسئول هستند، خاطرنشان كرد: تعزيرات آرد و نان استان از طريق فرمانداري‌ها، پيگير بهبود كيفيت نان و برخورد با متخلفان هستند و در توزيع و توليد آرد، شركت غله  و خدمات بازرگاني منطقه چهار متولي امر است كه از سياست‌هاي كلي وزارت بازرگاني پيروي مي‌كند.

رييس تعزيرات اجرايي آرد و نان خوزستان با اشاره به تاكيد ويژه استاندار به ارتقاء كيفيت نان و جلب رضايتمندي مردم تصريح كرد: البته كسي ادعا نمي‌كند كيفيت نان صددرصد بهتر شدن است اما با تلاش‌ها و پيگيري‌هاي انجام شده روز به روز بهتر مي‌شود.

حائري اظهار كرد: بازرسي‌ها نسبت به گذشته و پيش از اصلاح قيمت‌ آرد و نان 40 درصد افزايش يافته است؛ هر چند با وجود اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها و اصلاح قيمت‌ها هيچ دليلي براي تخلف نانوايان باقي نمانده است.

وي با بيان اين‌كه تخلفات نانوايان شامل مواردي از قبيل عدم رعايت بهداشت، عدم رعايت ساعت پخت و عدم مرغوبيت نان مي‌شود تصريح كرد: علت كيفيت پايين نان و تخلفات نانوايان پس از اصلاح قيمت آرد و نان، پايين بودن قيمت آرد بود كه نانوايان هر كيسه آرد را به قيمت هزار تومان دريافت و سپس بدون هيچ كاري در بازار آزاد با قيمت  10 هزار تومان مي‌فروختند. اما در حال حاضر اگر يك واحد نانوايي اين موارد را رعايت نكند، مشتري خود را از دست مي‌دهد.

مديركل امور اجتماعي استانداري خوزستان افزايش تعداد نانوايي‌هاي لواش و دستگاهي را در استان در نتيجه افزايش كيفيت نان و رقابت بيشتر نانوايي‌ها برشمرد و افزود: افزايش كيفيت نان باعث فروش بيشتر اين نانوايي‌ها و در نتيجه گسترش آن‌ها در شهر شده است.

حائري تصريح كرد: پرونده‌هاي متخلف معرفي شده به تعزيرات نيز در 6 ماهه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 70 درصد كاهش داشته كه نشان‌دهنده افزايش كيفيت نان است؛ همچنين آموزش نانوايان از طريق فرمانداري‌هاي شهرستان در عمل‌آوري صحيح خمير موثر بوده است.
:
:
:
آخرین اخبار