تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲
کد خبر: ۸۰۸۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مجری طرح سد و نیروگاه سیمره:
تملک اراضی مهمترین چالش پایان سد و نیروگاه سیمره است
به گزارش خوزنیوز؛ سد و نیروگاه سیمره مراحل پایانی خود را سپری می کند و نبود اعتبار کافی برای تملک اراضی مهمترین مشکل پیش روی این پروژه محسوب می شود.

ابوالقاسم اقبال منش گفت: عملیات اجرایی و فیزیکی سد سیمره پیشرفت 98 درصدی داشته اما با توجه به اینکه تاکنون بخش قابل ملاحضه ای از تملک اراضی باقیمانده در مجموع پیشرفت 90% محسوب می گردد.

وی با اشاره به اینکه تملک اراضی در مخزن سد نیاز به منابع مالی کافی داشته و در عین حال حجم کاری بسیار زیاد و پیچیده ای دارد، تصریح کرد: اگر در این موضوع درست و دقیق عمل نشود تبعات اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

مجری طرح سد و نیروگاه سیمره ادامه داد: عملیات اجرایی بدنه سد اتمام یافته و نصب سه واحد تجهیزات نیروگاه خاتمه یافته و مراحل تست خشک آن در حال انجام است، در صورتی که تراز آب در مخزن سد به حداقل مورد نیاز برسد تست تر نیروگاه صورت خواهد پذیرفت.

اقبال منش در خصوص زمان تولید تجاری برق نیروگاه سیمره گفت: در حال حاضر بیش از 820 میلیون مترمکعب آب پشت مخزن سد ذخیره شده است و  برای اینکه بتوانیم تست های تر نیروگاه را انجام دهیم نیاز به  حجمی معادل 1400 میلیون مترمکعب داریم و برای تولید برق تجاری نیز حجم مخزن سد می بایست به 1600 میلیون مترمکعب برسد.

وی اظهار امیدواری کرد: اگر در سال جاری حدود 65 درصد روان آب سالهای نرمال محقق شود می توانیم تست تر نیروگاه را در فروردین انجام دهیم و اواخر اردیبهشت سال 94 به شبکه برق سراسری متصل شویم.

وی با اشاره به اقدامات پایانی صورت گرفته در تکمیل نیروگاه، ادامه داد: در مهرماه سال جاری پست نیروگاه به شبکه سراسری برق متصل شده است و فقط نیروگاه باید راه اندازی شود و که در این مورد مشکل خاصی نداریم.

وی گفت: تولید برق نیروگاه سیمره سالیانه 684 گیگاوات ساعت پیش بینی شده است اما این در صورتی است که آب در مخزن سد در تراز نرمال باشد، هر چه تراز پایین تر باشد متعاقبا میزان تولید برق نیز کمتر خواهد بود.

مجری طرح سد و نیروگاه سیمره اظهار داشت: با هماهنگی هایی که صورت گرفته با سازمان میراث فرهنگی عملیات و اکتشاف برای باستان شناسی در تراز های بالاتر در حال انجام است.

وی نیروگاه های برق آبی را همراه با محیط زیست دانست و افزود: نیروگاه های برق آبی جزو نیروگاه های تجدید پذیر هستند و آلودگی زیست محیطی ندارند و هر زمان که نیاز است وارد مدار می شوند و ضمن اینکه کار کنترل فرکانس شبکه را هم به خوبی انجام می دهند.

وی یادآور شد: بر اساس آخرین آمار بدست آمده در مقابل 684 گیگاوات ساعت برقی که نیروگاه سیمره در یکسال تولید می کند یک نیروگاه حرارتی معادل 493 هزار تن گاز آلاینده دی اکسید کربن تولید خواهد کرد. بنابراین توسعه نیروگاه های برق آبی از جمله سیمره می توانند باعث کاهش آلاینده ها و کاهش مصرف سوخت های فسیلی شوند.
برچسب ها: سد سیمره
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
سلام .چرا برای نیروگاه از مراحل استخدام خبری نیست
:
:
:
آخرین اخبار