دو بازيكن در ليست مازاد عبدالله ويسي قرار گرفتند.
بهمن روشنايي، سرپرست تيم فوتبال استقلال خوزستان اظهار كرد: محمد اوساني و صادق صادقيبابااحمدي جزو ليست مازاد كادر فني هستند كه با اوساني تسويهحساب كرديم و صادقي هم قرار است براي تسويهحساب به باشگاه بیاید. به جز اين دو نفر بازيكن ديگري جزو ليست مازاد تيم نيست. همچنین به دنبال جذب یک مدافع راست ایرانی هستیم.
وي در ادامه بيان كرد: تمرينات تيممان از يكم ديماه در اهواز آغاز شده است و ششم ديماه عازم كيش ميشويم و تا پانزدهم آنجا هستيم. قرار است در این اردو سه ديدار تداركاتي انجام دهيم كه در حال حاضر بازيمان با تيمهاي منتخب كيش و سپاهان حتمي شده است و قرار است با يك تيم ليگ برتري هم كه براي برپايي اردو به آن جا ميآيد، بازي ديگري داشته باشيم.
سرپرست تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: پس از اين كه به اهواز برگشتيم، سوم بهمنماه به مصاف تيم مس رفسنجان ميرويم و پس از آن هم در تورنمنت فوتبال خوزستان شركت ميكنيم و بعد هم براي ليگ برتر آماده ميشويم.