مدیرعامل شرکت فله و خدمات بازرگانی منطقه 4 گفت: اجرای طرح آزادپز شدن واحدهای نانوایی میتواند تأثیر خوبی در ارتقای کیفیت نان و رضایت مصرفکننده داشته باشد.
سیاوش حسینپور عنوانکرد: تاکنون هیچکدام از واحدهای نانوایی برای آزادپز شدن اقدام نکردهاند.
وی افزود: طرح آزادپز شدن واحدهای نانوایی به این صورت است که این واحدها تمام مواد تولید نان را به صورت آزاد تهیه و نان با کیفیت بالا عرضه کنند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 4 بیانکرد: به نظر من اجرای این طرح میتواند فضای رقابتی را بین واحدهای نانوایی ایجاد کند و از این طریق کیفیت نان بهتر میشود.
حسینپور تصریحکرد: آزادپز شدن واحدهای نانوایی توسط فرمانداریها انجام میشود و قیمتگذاری آن نیز به عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است. شرکت غله و خدمات بازرگانی هیچگونه تعهدی به واحدهای نانوایی آزادپز ندارد.
وی اظهارکرد: این طرح هماکنون در تهران اجرا شده و ما در صدد هستیم تا اين طرح را به صورت پايلوت در یکی از شهرستانهای استان اجرا كنيم.