تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۷۷۱۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شهردار رامهرمز:

دکه‌های سطح شهر رامهرمز ساماندهی می‌شوند

شهردار رامهرمز گفت: دکه‌های سطح شهر باید هر چه سریع‌تر ساماندهی شوند که این مهم انجام می‌گیرد.

سید عبدالحسین حسینی امروز اظهار کرد: دکه‌هایی که در سال‌های گذشته به افراد متعددی واگذار شده متاسفانه هم به زیبایی شهر صدمه زده و هم خلاف قرار داد است.

وی ادامه داد: این دکه‌ها اغلب به نام دکه‌های مطبوعاتی مجوز می‌گرفتند ولی آنچه در آنها به فروش نمی‌رسد مطبوعات است.

شهردار رامهرمز تصریح کرد: باید یک کمیته قوی و منسجم با حضور اداره‌های مرتبط تشکیل شود تا نسبت به ساماندهی این دکه‌ها در سطح شهر و اطراف شهر اتخاذ تصمیم شود.

حسینی با توجه به وجود سگ‌های ولگرد در سطح شهر افزود: این گونه سگ‌ها باعث آسیب رساندن به وضعیت بهداشت می‌شوند و با توجه به تلاش‌های زیاد متاسفانه نتوانسته به علت مشکلات متعدد نسبت به معدوم کردن آنها اقدام کنیم.

وی عنوان کرد: این اقدام، همکاری نیروی انتظامی و مرکز بهداشت را می‌طلبد که امیدواریم هر چه سریع‌تر صورت پذیرد.

شهردار رامهرمز همچنین گفت: دوره‌گردها و ماهی‌فروشان نیز مشکلات عمده‌ای را در سطح شهر به وجود آورده‌اند و هر وقت اقدام به جمع‌آوری کرده‌ایم بحث اشتغال مطرح می‌شود.

حسینی تاکید کرد: نمی‌توان از بهداشت مردم چشم‌پوشی کرد و در راستای جمع‌آوری دستفروشان باید با یک راهکار اصولی، معضل برطرف شود.

وی در پایان با اشاره به احداث کانال‌های روباز در سطح شهر افزود: از دو سال گذشته احداث جوی و جدول روباز ممنوع شده و فشارهای زیادی بر روی شهرداری است و مجبوریم برخی از نقاط اقدام به جدول روباز کنیم که از لحاظ بهداشتی مناسب نیست.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار