تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۸
کد خبر: ۷۶۷۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معرفي بر‌ترين‌هاي مسابقات سازه‌های ماکارونی دانشجویان خوزستان

سومین دوره مسابقات استانی سازه‌های ماکارونی با شرکت ۱۵ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های سراسر خوزستان، در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اهواز برگزار شد.

این مسابقات به سرپرستی انجمن علمی دانشجویان عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در دو گرایش سازه‌های سبک و سنگین برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تیم‌های انجمن علمی عمران، گوپت، رستاک، تاریانا، رستا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌ اهواز،Pnu از دانشگاه پیام‌نور آبادان، ایران سازه و Turss+، داتیس و ایران سازه ۳ از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، متال و زیگوات از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، لارنس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، ایران سازه ‌۲ از دانشکده فنی دانشگاه شهید‌چمران اهواز و پارسیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه حضور داشتند.

در این مسابقات در بخش سازه‌های گرایش سبک تیم‌های انجمن علمی عمران با وزن سازه ۴۷ گرم و رکورد ۳ دقیقه وزنه ۱۰ کیلوگرمی، تاریانا با وزن سازه ۵۱ گرم و رکورد ۳ دقیقه وزنه ۱۰ کیلوگرمی، رستاک با وزن سازه ۵۴ گرم و با رکورد ۳ دقیقه وزنه ۱۰ کیلوگرمی، هر سه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به مقام‌های نخست تا سوم دست یافتند.

در بخش سازه‌های گرایش سنگین نیز تیم‌های رستاک با وزن سازه ۲۵۶ گرم و تاریانا با وزن سازه ۲۹۵ گرم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و تیم ایران‌سازه ‌۳ از دانشکده‌فنی شهید‌چمران اهواز با وزن سازه ۱۹۵ گرم مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است در بخش سازه‌های گرایش‌سبک هر سازه‌ای که بتواند ۳ دقیقه وزن ۱۰ کیلوگرمی را تحمل كند و کمترین وزن را داشته باشد، به عنوان تیم اول انتخاب می‌شود و در بخش سازه‌های گرایش سنگین سازه باید طبق فرمولی خاص، به نحوی طراحی و ساخته شود که وزنی معادل ۱۰۰ کیلوگرم را تحمل کند و در این بخش هر تیمی که کمترین میزان اختلاف سازه را داشته باشد، به عنوان تیم بر‌تر معرفی می‌شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار